mahsaaaayei مدیر استارتر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 3397 عنوان کار اینترنتی 82 بازدید | 11 پست کیا انجام میدن؟ چطوری هس کاربری دست دو نفر 🥰 1400/05/04 | 14:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsaaaayei مدیر استارتر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 3397 من بد نی چطوریه؟ با گوشی؟ کاربری دست دو نفر 🥰
روزای_خوبم_میرسه_ عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 1717 گشتم نبود نگرد نیست🙁هستا ولی اصلا به درد نمیخوره...من که کلا این کار اینترنتیا رو ولش کردم تو خونه یه کار کوچیک راه انداختم درامد دارم هر چند کم ولی خوبه
میناااااام عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 507 چطوریه؟ با گوشی؟ بله با گوشی روزی یه تایپ تقریبا روزی 20تومن
mahsaaaayei مدیر استارتر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 3397 بله با گوشی روزی یه تایپ تقریبا روزی 20تومن چ سایتی؟ میشه ب منم بدی کاربری دست دو نفر 🥰
جوجههههه عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6164 بله با گوشی روزی یه تایپ تقریبا روزی 20تومن میشه بگی ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
جوجههههه عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6164 گشتم نبود نگرد نیست🙁هستا ولی اصلا به درد نمیخوره... من که کلا این کار اینترنتیا رو ولش کردم تو خون ... چه کاری ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚