2777
2789
عنوان

از زندگی خسته شدم

145 بازدید | 8 پست

دیگه بریدم نمیدونم چی کنم  همش از اطرافیان تو سری میخورم راجب شوهرم که به درد بخور نیست چرا فلان چیز رو برات نمیخره چرا اون کارو برات نمیکنه درصورتی که خودشونم اون کارارو برام انجام ندادن .حالا مامانم رسیده به گواهی نامه من میگه چرا پول نمیده بهت بری بگیری یا عید قربان چرا واست خانوادش کادو نیاوردن  خب اونا نیاوردن به من چه دست من نیست که .

بهم میگه پولاتو جمع کن لباس و.... نخر  واسه بیمه و پول گواهیت و دانشگاه جمع کن انگار من رئیس شرکتم چقدر پول دارم که با پول تو جیبیم بتونم همه اینارو تامین کنم. بهم میگه از چاله افتادی تو چاه با این پسره ازدواج کردی.کلا منو از زندگی نا امید کردن اطرافیان چه طرف اونا چه طرف من چیکار کنم تقصیر شوهرمه ؟  من  ؟   یا مامانم

بنظرتون حق با کیه؟

خب مگه مامانت اول زندگی همه چیز داشته  الانم تو این گرونی کسی نمیتونه چیزی بخره باید صبور باش ...

والا از حرفاشون خسته شدم بقیه رو میزنن تو سرم  که وضعشون خوبه این چه شوهری تو داری😔😔😢😢😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا از حرفاشون خسته شدم بقیه رو میزنن تو سرم  که وضعشون خوبه این چه شوهری تو داری😔😔😢😢😢

بقیه شاید شوهراشون چیزایی ندارن ک شوهر تو داره 

مگه خوشبختی از ظاهر زندگی مشخص میشه 

بگو خدا رو شکر سالمیم و میتونیم با کمک هم ب همه چیز برسیم 

عضو گروه رز سبز -وزن اولیه 60-وزن هدف 55

مادرت و اطرافیان دارن زندگیت و خراب میکنن. یه کلام بگو من از انتخابم راضیم و شوهرمو همونجور که هست دوسش دارم . تمام

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
والا از حرفاشون خسته شدم بقیه رو میزنن تو سرم  که وضعشون خوبه این چه شوهری تو داری😔😔😢😢😢

اگه از دخالت‌های اطرافیان و رفتارای شوهرت خسته شدی پیشنهاد میکنم از ایشون nilanillراهنمایی بگیرید.دیدم توی اطراف خودم که نتیجه گرفتن .حتی برای خسیسی 

رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد.     💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا  درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍                                                                            آیا رفتارمان به دیگران می‌آموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟