اسی جون اصلا نگران نباش من هم کیست داشتم، هم اسپرم همسرم ضعیف بود یکم ولی در کمال ناباوری دارو و قرص و اینا رو قطع کردم گفتم هرچی شد شد دیگه، همون ماه باردار شدم (البته سیاهدانه و عسل خوردم 1 ماه،)
حالا بی بی چک زدم روز موعد یه هاله داشت ک اونم محو شد رفت، 2 روز بعد یه ذره دیده شد دوباره 2 روز بعد زدم پررنگ تر شد و من اصلا لکه بینی یا علائم دیگه ای نداشتم، رفتم آز بتا دادم شد 66، اومدم جوابشو گذاشتم اینجا اومدن گفتن خارج رحمه، پوچه، میوفته، میگفتن ماله من 70 بود نموند و از این حرفا من خدا میدونه چقد استرس کشیدم 2 روز بعد رفتم دکتر نوشت سونو گفت فقط ساک هست منم گفتم حتما پوچه و راست میگن دوباره رفتم آز دادم (سوراخ سوراخ شدم) دیدم بتام شده 450اومدم گفتم اینجا بچه ها گفتن نههههه باز پوچه عددش کمه و فلان، دوباره اومدم خونه گفتم خدایا من به خودت میسپارم، و هیچ جا نرفتم حتی جواب سونوی قبلیم هم نشون دکتر ندادم، الان 8 هفتمه تاااازه میخام برم سونو، اینارو گفتم ک بدونی همه علائم ها همش الکیه، بعضیا دارن بعضیا ندارن، بیخیال شو، فقط بیخیال شو ببین چی میبینی، من الان درد پریودی دارم الان برم تاپیک بزنم همه میان میگن تاذسرطاااان میگن ته دل آدم خالی میشه، اینجا استرسو زیاد میکنه وسلام. ببخشید اگه مغزتون درد گرفت دیگه هدفم این بود ک فقط بیخیال باشین، 2 روز یبار اقدام کن اسی یا ، 1 روز یبار،
سیاهدانه و عسل هم قاتی کن بخور همه چیو میشوره میبره، البته الان نه ها، اگه دیدی باردار نیستی بخور، فداتشم ایشالا زود مامان بشی ❤️😍😍😍