2777
2789
عنوان

پول شوهر🤭

253 بازدید | 5 پست

بنظرتون اگه هم مرد هم زن شاغل باشن زنه باید چ سیاستی برای خرج و مخارج داشته باشه؟ مثلا اگه هزینه هایی مثل آرایشگاه٬لباس ... از جیب خودش بده شوهره پررو نمیشه ک دیگه اگه یه روزم ازش پول خواستی بگه ب من چه خودت بده؟؟؟🤔و بنظرم ظلمه تموم مخارج پای شوهر باشه

من شاغلم ولی همسرم اجازه نمیده حقوقمو استفاده کنم

نهایت بخوام کادویی یا چیزی براش بخرم از حقوقم استفاده میکنم

استدلالش اینه که تا وقتی که من میتونم خرجای زندگی رو تامین کنم پولی که از زحمت تو میاد فقط برای خودته

Second Baby is loading 👶🏻

وقتی ازدواج کردی دیگه پول من پول تو نداره

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم مخارج خونه رو نصف نصف بریزید تویه کارت وازون خرج کنید.

خرجای شخصیم گاهی خودت بده گاهی از شوهرت بخواه.چون مردام دوست دارن زنشون گاهی چیزایی ازشون بخواد وبه نوعی وابسته باشه بهشون.البته من مجردم اینارو اینجا یادگرفتم😁😁

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
من شاغلم ولی همسرم اجازه نمیده حقوقمو استفاده کنم نهایت بخوام کادویی یا چیزی براش بخرم از حقوقم است ...

عزیزان دل خدا رزق و روزیتونو بیشتر کنه میشه پستمو بخونید. فکر کنید صدقه میدین برای رفع بلای خودتون و خانوادتون لطفا اگه میخواین کمک کنید  بگین درخواست دوستی بدم.

یه خانمه دوتا دختر بزرگ داره شوهرش چندساله جدا شده و منبع درامدی نداره. بچه توی خونه نگه میداره . هفته بعد عروسی دخترشه میگه جهاز هیچی نزاشتم براش. هرکجام میرم قسطی بردارم میگه باید پول پیش بدی. چندین باره بهم گفته الانم باز زنگ زده میگه توروخدا کمکم کنید حداقل بتونم پول پیش بدم.

خودم تونستم پونصد فقط بهش بدم هفته قبل اونم بعنوان کادوی عروسی دخترش. بیشتر واقعا ندارم که بدم.

دوستان اگه کسی نذری داره بگه تا من شماره کارترو بدم واسه اون بنده خدا کمک کنه. بخدا ریالی رو برای خودم نمیخوام و فقط چون این خانواده میشناسم میخوام کمکشون کنم. ما نقطع محرومیم و از کمک های خیرین اینجا خبری نیست.

هر چقدر تونستین کمکش کنید هر چقدر 

وقتی ازدواج کردی دیگه پول من پول تو نداره

این حرف شما درست ولی بعضی از مردا انتظار دارن زنی ک شاغله هزینه هاشو خودش بده مثلا هزینه آرایشگاه یا مثلا لباس