2777
2789
عنوان

حراج بدلیجات+عکس

221 بازدید | 11 پست

سلام.دوستان من سخت به پول نیاز دارم و برای همین محصولاتم رو حراج زدم.خیلیاش به لطف شماها به فروش رفت و فقط ۱۲تامونده.توی باسلام غرفه دارم.ازتون میخوام کمکم کنین و برید اونجا.شاید چیزی خوشتون اومد و خریدین.فقط ۱۲تا باقی مونده.لطفا بهم کمک کنین.قرار بود تغییر شغل بودم اما بخاطر این حراجی به جای سود کلی ضرر کردم.میشه لطفا برید توی باسلام؟

اگه گردنبند ساحلی رو اونجا جستجو کنین براتون اسم فروشگاهم رو میاره.فروشگاه بدلیجات میخک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشواره های بالایی چقد خوشگلن😍

ممنونم چشماتون خوشگل میبینه🙏🏻

ممنون میشم اگر سفارشی دارین ثبت کنین.باسلام جای امنی هستش و میتونین بدون نگرانی سفارش بدین.

غرفه باسلام چیه؟

باسلام یک اپلیکیشن هست.میتونین از گوگل پلی و یا از بازار دانلود کنین.

واسه کسب و کارهای کوچیک راه اندازی شده.و همه با خیال راحت اونجا سفارش میدن.چون باید بعد از ارسال حتما کد رهگیری گذاشته بشه و کلا پیگیری میشه.

قیمتش چنده گلم

کدومشون عزیزم؟

اون گوشواره دومی قیمتش ۴۰

پک گوشواره هم قیمتش ۴۰

گوشواره سرمه ایه قیمتش ۳۵

اون اخری هم ۳۵

محصولات تحت ایسانس آلمانه.

همشونم همینطور فانتزیه.

فقط همینا واسم مونده