2777
2789
عنوان

کی دلش شکسته

163 بازدید | 21 پست

مامانم خیلی باهم بد رفتار،،،دیروز گفت باید غذات و چای صبحونه تو از ما جدا کنی،،،،میدونه نمیکنم ولی مدام تکرار میکنه از این خونه بری،،،میگه تو اصلا کار نمیکنی

شماها چی کار میکنید مجردها

4روز در هفته ظرف شستن بامن،،،از ۴ تا ۱۰ شب هم سر کارم،،،مدام نمی دونم دنبال بهونه

حق با کیه،،،میگه باید خونه جارو کنی رختخواب ها رو جمع کنی منم کمر دردم همیشه ،،،مدام گریه ام میندازه

من به خونش پناه اوردم ولی هر روز منت

هر روز اندیشه ای تازه به کار ببندید،اندیشه ها و بینش ها نقطه‌ عطف در زندگیتان است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی به خونش پناه آوردم پدرت کجاست پس؟

همسرم فوت کرده

پدرم صبح تا شب سر کاره،،،ولی هیچ حرفی نمی زنه

هر روز اندیشه ای تازه به کار ببندید،اندیشه ها و بینش ها نقطه‌ عطف در زندگیتان است
همسرم فوت کرده پدرم صبح تا شب سر کاره،،،ولی هیچ حرفی نمی زنه

خب به مامانت تاحالا گفتی کجا برم؟

چیکار باید بکنم؟

اسی حداقل سعی کن پول ازشون نگیری همه لباسا و اینا رو خودت بخری بلکه منتشون کمتر بشه

آخی عزیزم.. نمیتونی تنها زندگی کنی؟

حق با کیه شما به مامانم حق میدی

اگه تو خونه کارم نکنم،،مدام بهونه بگیره،،،موندم با مامانم چطور رفتار کنم،،،خیلیم باهش حرف زدم  ولی دو روز خوبه 

فقط حواست باشع که عجله ای ازدواج نکنی چند وقته که این شرایط رو داری؟

دو سال

واقعا  خیلی مستاصل شدم

برام دعا کنید زودتر یه گشایشی بشه

خب به مامانت تاحالا گفتی کجا برم؟ چیکار باید بکنم؟ اسی حداقل سعی کن پول ازشون نگیری همه لباسا و ای ...

نه بابا یه هزاری نگرفتم فقط خرج یه غذام با اوناست

تازه من براش گاهی لباس میخرم