2777
2789
عنوان

بابام 😭

193 بازدید | 11 پست

بچه هایه مشکل دادگاهی برای بابام و عموم پیش اومده که به نفع بابامه 

همه هم میدونن که بابام مقصر نیست و عموم از بابام شکایت کرده

اینو کل محل میدونن 

ولی دادگاه به نفع عموم رای میده بازم دادگاه دارن

عموم خیلی دعا و طلسم میگیره بخاطر همین همه میگن عموت دعا گرفته که دادگاه به نفع اونه حتی خونواده بابام حقو میدن به عموم و با ما قهر کردن با اینکه ما کاری به عموم نداشتیم و اون رفته شکایت کرده

به نظرتون چیکار کنیم؟؟؟ یه راهکار بدین وگرنه باید کل زندگیمون رو بفروشیم بدیم به عموم

و خدایی که به شدت کافیست🌱

وکیل بگیرین

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

جریان چی بوده؟سر چی؟

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وکیل بگیرین

وکیل گرفتیم بهش کلی پول دادیم برای چند جلسه ولی میگه بازم بهم پول بدین تا جلسه های بعد هم بیام

دنبال یه وکیل دیگه هستیم

جریان چی بوده؟سر چی؟

عموم سال ۸۷ گول بابام زد و بهش گف این کاغد رو امضا کن و الان اومده میگه اون کاغدی که امضا کردی یعنی نصف اموزشگاه که بابام موسس اون هست رو به نامم زدی 

الان اومده میگه سهم منو بده

عموم سال ۸۷ گول بابام زد و بهش گف این کاغد رو امضا کن و الان اومده میگه اون کاغدی که امضا کردی یعنی ...

خب پدرتون ح.اسش کحا بوده؟همینحوری امضا کرده؟

باید‌وکیل بگیرین یه وکیل خوب

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

اینم بگم چند سال پیش وقتی عموم اومد خونمون یه گردنبند تو گردنش بود که وقتی بیرونش آورد و نگاش کردیم دوتا طلسم بود ولی نتونستم اونو بر داریم

خب پدرتون ح.اسش کحا بوده؟همینحوری امضا کرده؟ باید‌وکیل بگیرین یه وکیل خوب

بهش گفته اگه امضا کنی مالیات نمیگیرن و بابام خیلی به عموم اعتماد داشت

عموم سال ۸۷ گول بابام زد و بهش گف این کاغد رو امضا کن و الان اومده میگه اون کاغدی که امضا کردی یعنی ...

چ نامرد.خلاصه باید وکیل خوب داشته باشید وگرنه حقتون پایمال میشه.

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️

اشتباهش اعتمادش بوده فقط با یه وکیل خوب درست میشه

منم ب کار دادگاهی دارم مالی هست .خود قاضی چند بار بهم گفت وکیل بگیر منم تازه ی وکیل گرفتم

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️