2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه

105 بازدید | 14 پست

دختر کوچولوم دیروز خونه مادرشوهرم بود گفتم بیا بریم حموم گفت تو برو منم اول ببینم ننه کجا رفت بعد بیام داشت دنبال مادربزرگش میدویید منم رفتم بالا گفتم خودش میاد یهو صدای جیغش اومد خورده بود زمین ابروش شکسته ۸تا بخیه خورد دلم براش کباب شد فقط ۵ سالشه الانم خوابه ولی چشمش باد کرده خیلی ناراحتم من مادر خیلی بدی هستم تو بیمارستان از حال رفتم وقتی میومدیم خونه همش بهم میگفت مامانی خوبی چرا حالت بد شد گریه نکن فداش بشم دخترکم مامان خیلی بدی داره

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

عزیزم خودتو. سرزنش. نکن زندگی پر  از اتفاقاته‌ که ما ازش‌ بی خبریم و گرنه اسمش اتفاق نبود 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

اتفاقه دیگه

خداروشکر که بخیر گذشته

شماهم مادر بدی نیستی اصلا ازین فکر ها نکن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقه دیگه خداروشکر که بخیر گذشته شماهم مادر بدی نیستی اصلا ازین فکر ها نکن

اصلا یه دلشوره و اسنرس بدی دارم خیلی ناراحتم چشم کوچولوش باد کرده کبود شده

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

آخی عزیزم. انشالله زود زود خوب بشه.

نه عزیزم مادر بدی نیستی. 

اینجور مواقع سعی کن قوی باشی و پشتیبان دخترت. با کمی تمرین میشه. میدونم تحملش چقدر واسه یه مادر سخته.

اما اون بچه از حال بد شما بیشتر از زخم خودش میترسه

آخی عزیزم. انشالله زود زود خوب بشه. نه عزیزم مادر بدی نیستی.  اینجور مواقع سعی کن قوی باشی و ...

اصلا زخمش رو ندیده وقتی داشتن بی حسی میزدن من دیدم باباش هم از اول گفت من نمیام دلش رو ندارم ببینمش منم نخواستم دخترم تنها بمونه ولی نمیدونم چی شد از حال رفتم خدا خیرش بده دکتر رو یه جوری با خنده و شوخی با دختدم حرف زد اصلا نترسید

وا گلم تقصیر شما چیه 😟؟ 

بچس دیگه خورده زمین 

واسه چی خودتو سر زنش میکنی؟ 

خواهر منم سه سالش بود مامانم اومد گوششو تمز کنه زد پرده‌ گوشش پاره شد آخرش هرجارفتیم افتاد گردن من 😐😑

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
اصلا زخمش رو ندیده وقتی داشتن بی حسی میزدن من دیدم باباش هم از اول گفت من نمیام دلش رو ندارم ببینمش ...

خدا رو شکر.

زود خوب میشه از پمادهای مخصوص هم استفاده کنید که جاش نمونه. دکترا میدونن معمولا

وا گلم تقصیر شما چیه 😟؟  بچس دیگه خورده زمین  واسه چی خودتو سر زنش میکنی؟  خواهر ...

چرا گردن شما؟ 😂

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

چرا گردن شما؟ 😂

چون هرجا میرفت می‌گفتند چرا  حواستون به این بچه نبوده مامانم میخواس خودش لو نره افتاد گردن من به دکترم گفت کار من بوده 😑

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
خدا رو شکر. زود خوب میشه از پمادهای مخصوص هم استفاده کنید که جاش نمونه. دکترا میدونن معمولا

هیچ پماد یا دارویی ندادن فقط گفتن دو روز به زخمش اب نخوره به خدا حس میکنم دلم باد کرده از بغض گلوم باد کرد

چون هرجا میرفت می‌گفتند چرا  حواستون به این بچه نبوده مامانم میخواس خودش لو نره افتاد گردن من ب ...

😂عزیزم 

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔