2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین😰😥

182 بازدید | 11 پست

سلام خانما

من وقتی پریودمیشم معمولا روزهفتم پاک نیستم وروز۸الی ۹لکه بینی دارم‌..بعدش میرم حموم وغسل میکنم..ولی جاریم امروزگفت که تاقبل از۱۰روزکه غسل حیض حساب میشه نمازوروزه ودیگراحکام شرعی که پاک بودن لازمه هیچکدوم قبول نیست وبایداز۱۰روزبگذره واستحاضه حساب بشه دراون صورت قبول میشه..یعنی من همیشه قبل از۱۰روزغسل حیض میکردم الان نمازوروزهام قبول نیست؟😰😰تونتم سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد..تروخداهرکی میدونه بهم بگه 

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
اره فک کنموبیشتر از ۱۰روز استحاضس

اینومیدونم ولی من نمیذاشتم ۱۰روزبشه بعدبرم حموم.همون روز۸الی۹ک میدیدم پاکم میرفتم غسل حیض میکردم ونمازومیخوندم

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۷ روزه  پاک میشم روز ۸ غسل میکنم اگر قراره ده روز نماز میخونم دیگه هیچی

منم همینکارومیکنم ولی جاریم میگفت حیض حساب میشه وقبول نیست😥

حالا من ی سوال دارم. من پریودم. چند شب پیش با همسر رابطه داشتم خاستم صبح برم حموم دیدم پریودم میشه غ ...

نه گلم بایدبزاری پاک بشی بعدغسل کنی

بهتره توپریودی رابطه نداشته باشی ازلحاظ عفونت و‌مسائل دیگه ام خوب نیست

ن عزیزم بعد رابطه صبح پریود شدم 

بایدوقتی پریودیت تموم شدغسل حیض انجام بدی وبعدجنابت

من روز ۶ یا ۷ پاکم،غسل حیض میکنم و بعدش نماز اینا،یعنی منم اشتباه میکردم؟؟؟🤔

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
من روز ۶ یا ۷ پاکم،غسل حیض میکنم و بعدش نماز اینا،یعنی منم اشتباه میکردم؟؟؟🤔

نه شماچون روز۷ام پاکی قبوله..ولی اگراز۷روزبیشتربشه وقبل از۱۰روزباشه حیض حساب میشه هنوز