2777
2789
الهی آمین منظورت همون منتظر ظهوره دیگه؟

بله... ایشون میگم

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزمممممم

عیدت مبارک

مامان شدن دوباره اتم مبارک. خوش به سعادتت. خدا تو رو انتخاب کرد... خیلی خوشحالم برات عزیزم. ان شاءالله تا زایمان رو به سلامت طی کنی و بعدشم نفستو سالم بغل کنی و سالهای سال کنارش خوشبخت زندگی کنی. در سلامت و عافیت. الهی که به حق مولود امروز قدمش براتون خیر باشه... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

من هنوز مامان نشدم... دعا کن این دوره نتیجه بگیرم. خیلی تنهام... وسایل پسرم دست نخورده مونده... دعا کن خدا دوباره بهم عنایت کنه و پسری سالم و صالح بهم ببخشه... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام عزیزمممممم عیدت مبارک مامان شدن دوباره اتم مبارک. خوش به سعادتت. خدا تو رو انتخاب کرد... خیلی ...

سلام خواهر خوبم عید شما هم مبارک

من مطمئنم سوره مریمی که شما واسم‌ خوندی منو مادر کرد

دعا میکنم بحق سوره مریم هزار برابرش به خودت برگردی 

بحق امام هادی همین ماه شما هم باردار بشی خواهر مهربونم 

همون روزی که گفتی واست سوره مریم خوندم دلم قرص شد 

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
من هنوز مامان نشدم... دعا کن این دوره نتیجه بگیرم. خیلی تنهام... وسایل پسرم دست نخورده مونده... دعا ...

الهی بحق امام هادی بحق عید غدیر نتیجه بگیری

منم‌ واسه شما سوره مریم میخونم‌ حتما

الهی بحق امام هادی بحق عید غدیر نتیجه بگیری منم‌ واسه شما سوره مریم میخونم‌ حتما

ممنونم عزیزم. خیلی لطف میکنی. 

شما لایق مادر شدن بودی و خدا این موهبت رو نصیبت کرد کاش واقعا دعای من موثر بوده باشه. ان شاءالله همیشه خوشحال باشی. 

خیلی برام دعا کن عزیزم

ممنونم عزیزم. خیلی لطف میکنی.  شما لایق مادر شدن بودی و خدا این موهبت رو نصیبت کرد کاش واقعا د ...

ممنونم عزیز 

شما مستجاب الدعوه بودی واسه من

حتما دعاهای شما خواهرای خوبم گرفته در حقم

ممنونم عزیز  شما مستجاب الدعوه بودی واسه من حتما دعاهای شما خواهرای خوبم گرفته در حقم

سلام مامانی... 

عزیزم میای تاپیک اخرم؟ 

ممنونم عزیزم. خیلی لطف میکنی.  شما لایق مادر شدن بودی و خدا این موهبت رو نصیبت کرد کاش واقعا د ...

عزیزم میشه واسه باردار شدن منم لطف کنی سوره مریم رو بخونی؟🥺 خیلی وقته منتظرم دعا کن خدا به منم نی نی سالم و صالح بده 

اسمم زهراست🥺

عزیزم میشه واسه باردار شدن منم لطف کنی سوره مریم رو بخونی؟🥺 خیلی وقته منتظرم دعا کن خدا به منم نی ن ...

چشم عزیزم

حتما

یادداشت میکنم اسمتون رو. 

منم منتظرم عزیزم. 

یه منتظر دل شکسته

عزیزم شما چ کارایی کردی و چ داروهایی خوردی برای بچه دارشدنت

سلام

من‌ اولش متفورمین و hcg داد فایده نکرد دکترمو عوض کردم

عکس رنگی رحم انداختم ک خداروشکر مشکلی نداشتم

بعدش لتروزل و سینال اف داد سینال اف خیلی موثر بود بعد اون رفتم سونو تخمک بالغ داشتم بعدش پری پرگ داد ک خداروشکر باردار شدم 

عسل و سیاه دونه و پیاده روی هم داشتم 

از همه مهمتر توکل و توسل

چله صلوات گرفتم واسه شهدا ختم قرآن داشتم و خیلی توسلات دیگه