2777
2789
خواهرجون... اشکم دراومد بخدا.... الهی که درست باشه...خدایاشکرت

همین الان میخواستم تگت کنم

اصلا باورم نمیشه با اینکه تا موعدم مونده گفتم امروز میلاد امام هادی علیه السلام بحق امام هادی شانسمو امتحان کنم

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله  ممنونم از دعات

فداتشم گلم😘😘😘💖💖💖💖

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
معلومه که میبینیم گلم هاله نیس این خط دوم نشونه مثبت بووودنه😍😍مباااارکهههههههه بسلاااامتی نی نی ...

ممنونم

ان شاءالله بچه شما هم سالم دنیا بیاد

واسه نی نیت صلوات فرستادم ان شاءالله بحق امام هادی سالم و صالح باشه 

مرسی عزیزم انشاالله نی نی خودت سالم بیاد بغلت و لذتشو ببری😍🌺❤️منم برات صلوات فرستادم😍🌺

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
معلومه که میبینیم گلم هاله نیس این خط دوم نشونه مثبت بووودنه😍😍مباااارکهههههههه بسلاااامتی نی نی ...

ممنونم‌ ان شاءالله نی نی شما هم سالم و صالح دنیا بیاد بحق امام هادی

ای جونم بسلامتی ایشالااا عاقبت به خیربشه🥰🥰🥰 منم منتظرم ببینم چی میشه اما ۹روز مونده تا موعدم از طرفی مشکوک‌به کرونام 🥲برام دعا کن تو تازه مامان شدی من کرونا نداشته باشم😔نمیخوام الان برم دکتر از دارو خوردن میترسم😟

همین الان میخواستم تگت کنم اصلا باورم نمیشه با اینکه تا موعدم مونده گفتم امروز میلاد امام هادی علیه ...

از ته دلم برات خوشحالم خواهرجون🙏💓

خدایاشکرت🤲

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
ای جونم بسلامتی ایشالااا عاقبت به خیربشه🥰🥰🥰 منم منتظرم ببینم چی میشه اما ۹روز مونده تا موعدم از ط ...

برات حمد و امن‌یجیب میخونم بحق امام هادی کرونات منفی باشه و بی بی چکت مثبت