2777
2789
عنوان

شیشه عینک

725 بازدید | 19 پست

بچه ها من شیشه عینک خواهرمو ک پاک میکنم برق نمیفته یعنی انگارر یه حالت خاصی میشه اونجوری نیست ک خیلی خوب پاک بشه چیکار کنم شیشه عینکش برق بیفته

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

من خود عینک سازی بم گفت با رایت (شیشه پاک کن) و دستمال کاغدی تمیز کن

اگه حالت چربی داره اول با اب ریکا بشورش بعد با رایت و دستمال کاغذی تمیز کن

دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خود عینک سازی بم گفت با رایت (شیشه پاک کن) و دستمال کاغدی تمیز کن اگه حالت چربی داره اول با اب ر ...

اخه میترسم کدر شه .من عینکشو میگیرم زیر اب بعد با دستمال یا همون پد مخصوصش پاک میکنم اصلا ی حالت بدتر میشه یه وقت یک ساعت بش ور میرم اما برق نمیفته

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
اخه میترسم کدر شه .من عینکشو میگیرم زیر اب بعد با دستمال یا همون پد مخصوصش پاک میکنم اصلا ی حالت بدت ...

نه بابا کدر نمیشه

با اب خالی پاک نکن خش میفته

اون دستمال مخصوصشم که بهترین جنسشو من گرفتم باز مالی نیست

اونم بشور یع بار

دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید
روش آب بریز بعد با صابون مایع و انگشتات شیشه رو کفی کن بعد با آب بکش همینجور که زیره شیر آبه با انگش ...

دستمال کاغذی خش نمیندازه؟؟بعد مایع کدرش نمیکنه ..ما تو خونه مون صابون مایع نداریم چیکار کنم!!!

نه بابا کدر نمیشه با اب خالی پاک نکن خش میفته اون دستمال مخصوصشم که بهترین جنسشو من گرفتم باز مالی ...

خب پس بگیرم زیر اب ولرم بعد با ریکا بشورمش حتی شیشه هاشو بعد با دستمالش پاک کنم اوکی میشه؟؟،

نه نمیندازه  منطورم همون مایع دستشوییه فکر کنم با ریکا هم بشه

اوکی .شما با مایع دستشویی میشورین مشکلی پیدا نمیکنه ؟؟.پس بگیرم زیر اب ولرم با مایع دستشویی بشورمش  با دستمال خود عینک پاک کنمش .تمیز تمیز میشه؟؟؟

خب پس بگیرم زیر اب ولرم بعد با ریکا بشورمش حتی شیشه هاشو بعد با دستمالش پاک کنم اوکی میشه؟؟،

اره دیگع گلم شیشه هاشو بشور

به بقیه اش چیکار داری😂😁

با دستمال کاغذی پاک کن

رایتم خوبه

اره دیگع گلم شیشه هاشو بشور به بقیه اش چیکار داری😂😁 با دستمال کاغذی پاک کن رایتم خوبه

مرسی .اخه من حساسم🤣

با دستمال کاغذی پاک کن با دستمال عینک نکن 

مرسی گلم

نه بابا به دسته هاش کار نداشته باش میزنی رنگشو میبری😂

🤣باشه عزیزم 

اخه دوساله عینک میزنه همیشه برق میفتاد من فقط با دستمال و اب پاک میکردم ..الان چن وقته ی حال بدیی شده با اینکه دستمالشم عوض کردم عینکشم شیش ماهه عوض کردیم .گفت اینجا بپرسم ک چجوری تمیز کنم ..ممنون 😘