2777
2789
خدا خیرت بده من دیگه هیچ امیدی ندارم خیلی هم اویشن مصرف میکنم  ولی فیبروم هام زیادن و بزرگ گفتن ...

خواهش میکنم عزیزم ان شا ءالله خوب میشید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بهت پیشنهاد میدم پول جمع کن  اول پلیپت رو درمان کن بلافاصله ای وی اف کن خودتو راحت کن

نمیدونم دکترای اینجا بهم میگن اول شش ماه دیگه صبر کن  بعد برو عمل کن  ولی من زیادن و رشد کردن بنظرم باید دیگه عملشون کنم ,قرص لتروزول بهم دادن بدتر دردشکم گرفتم  عملش همون اولش که نمیشه ادم بلند شه درسته?

نمیدونم دکترای اینجا بهم میگن اول شش ماه دیگه صبر کن  بعد برو عمل کن  ولی من زیادن و رشد ک ...

دکترم بهم گفت عمل کن بزار یک دوره بگذره بیا واسه ای وی اف من قبول نکردم گفتم میخوام طبیعی خودم باردار بشم 

میدونم دارم ریسک میکنم چون دوباره رشد میکنه 

بنظرم عمل کن 

چند دوره داری قرص واسه بارداری میخوری؟

.
دکترم بهم گفت عمل کن بزار یک دوره بگذره بیا واسه ای وی اف من قبول نکردم گفتم میخوام طبیعی خودم باردا ...

من همین ا ولین دوره هست میخورم چهار ساله ازدواج کردم  ,نمیدونستم فیبروم دارم  ,خودم ۲۹ سالمه  شوهرم راضی نبود بچه دار شیم  ,الان دیگه میگن بزرگ شدن ,دیگه چهار ماهه هنوز باردار نشدم ,دکترم گفت چند ماه دیگه صبر کن ولی نمیدونم هزینه ای وی اف رنج قیمتش چقدره ,من هیچ قرصی تاحالا نخوردم ولی یه ماهه لتروزکل روزی دوتا بهم داد و چند تا ویتامین که تاثیری نداست 

دکترم بهم گفت عمل کن بزار یک دوره بگذره بیا واسه ای وی اف من قبول نکردم گفتم میخوام طبیعی خودم باردا ...

لتروزول رو فقط روزی دوتا اونم از روز سوم پریود تا روز هفتم روزی دوتا 

هم سن منی  سونوگرافی رفتی روز ۳ قاعدگی رو ۱۱ قاعدگی سایز فولی هات چجوری بودن

سونوگرافی رفتم سایز فولیکولم هم خوب بود روز ۱۳بعداز قاعدگی من سایز فولیکولم خوب بود ولی نمیدونم چرا نشدم ,دکترم گفت علتش اینه که فیبروم ها سایز رحمم رو تغیر دادن  و رحمم هم از سایز خودش سی میلیمتر بزرگتر شده بود توی سونو گرافی  مشخص بود واژینال بود,بعد روز سوم قاعدگی برای چیه?

سونوگرافی رفتم سایز فولیکولم هم خوب بود روز ۱۳بعداز قاعدگی من سایز فولیکولم خوب بود ولی نمیدونم چرا ...

بعضی ها هستن با وجود پلیپ باردار میشن زایمان میکنن 

بعضی ها هستن باردار میشن ولی سقط میکنن 

بعضی ها با وجود پلیپ اصلا باردار نمیشن 

بنظر من وقتتو با قرص خوردن هدر نده چون اگر باردار بشی باز سقط میکنی اگه فولیکولات خوبن پس احتیاجی به قرص امپول نداری خودت باردار میشی 

معمولا سونو روز سوم قاعدگی واسه بررسی رحم و تخمدانهاست 

.