2777
2789
عنوان

مزاج گرم ،سرد

307 بازدید | 20 پست

منو همسرم ۵ ماهه عقد کردیم 

همسرم اوایل یه بار درباره رابطه ج ن سی صحبت کردیم بهم گفت من فقط در هفته یه بار میتونم رابطه برقرار کنم اون موقع زیاد روم با همسرم باز نبود هنوزم روم نمیشه ازدواجمون سنتی بود  

بهش گفتم نه خیلی کمه چون مزاج خودم گرمه و شه.وتی هستم 

همسرم گفت باشه هفته دوبار 

باید بین هر رابطه مون دو سه روز فاصله بیوفته 

ولی من نمیتونم 

بعضی از شبا من جلو رفتم یا گاهی خواستم ولی نتونستم مستقیم بهش بگم لخت کنارش خوابیدم و ناز عشوه میارم 

ولی بیفایدس 

آیا شوهرم سرد مراجع 

دعایی نمی‌دونید که باعث افزایش محبت و شهوت مرد نسبت به همسرش بشه 

لطفا بگید 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوب همون موقع گفته سرم دیگه  

باید گرمیجات بهش بدی خودتم سردی بخوری

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

غذای سرد مثل لبنیات و مرغ و ماهی کم بهش بده و بیشتر غذاهایی که طبع گرم دارن بده بخور.

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

😢😢😢😢😢

حالا شوهر من وقتی من پریود میشم عزای عمومی اعلام میکنه 

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
عزیزم مگ نمیدونستی سرد مزاجه چرا ازدواج کردی دعا چیه گلم بهش گرمی بده بخوره خرما مثلا دارچین موز ای ...

نه نمی‌دونستم ما قبل ازدواج درباره مزاج صحبت نکردیم و ما ازدواجمون سنتی بود قبل همو اصلا نمی شناختیم 

مرسی