2789
عنوان

چی کار کنم

43 بازدید | 7 پست

من ۱۷ سالمه و درس خونم ومثبت تا حالا۱ ثانیه هم با هیچ پسری دوست نبودم باحجابم حالا موندم چی کار کنم چه طوری از خونمون خلاص بشم اول می خواستم برم خارج درس بخونم تو تایپیک های قبلیم هست ولی بابام گفت نه و اینکه دو سال طول می کشه

دانشگاه شهر دیگه

آخه تابستون تموم بشه می رم یازدهم دوسال نمی تونم تحمل کنم

مامانم همش بین منو و داداشم فرق می ذاره از وقتی مریض. شده کل کار های خونه به عهده ی منه از وقتی هم این طوری شده در مورد کارای خونه فرق می ذاره چون قبلش رابطه ی صمیمی داشتیم از عمق وجودم می سوزم دلم می خواهد بمیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم به نظرم اگه در توان تون هست کلی کلاس های فوق برنامه از جمله هنر و موسیقی و ... ثبت نام کن و کلا خونه نباش

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
عزیزم به نظرم اگه در توان تون هست کلی کلاس های فوق برنامه از جمله هنر و موسیقی و ... ثبت نام کن و کل ...

چون درس برام مهمه می خواستم برم کتاب خونه البته قبل از دعوا این تصمیم رو داشتم این طور با یک تیر دو نشون می زنم

چون درس برام مهمه می خواستم برم کتاب خونه البته قبل از دعوا این تصمیم رو داشتم این طور با یک تیر دو ...

خیلی خوبه اگه باز باشه همین ک از خونه بزنی بیرون خودش کلی

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

مثلاً من می خواستم غذا درست کنم استمبلی مخلوط گوشت چرخ کرده و برنج بعد پیاز و دادم که داداشم خورد کنه که خودم برنج و بشورم جلو مهمونا جیغ می زده که چرا به اون میگی