2777
2789
عنوان

مارک پد بهداشتی

240 بازدید | 24 پست

بچه ها یه سری پد بهداشتی هست مسافرتیه بعد پدهاش دونه دونه رنگی رنگیه خیلی خوشگله دوست دارم کسی میدونه مارکش چیه ؟ میخااام

از دل نرود هر انکه از دیده برفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلن تافته نوار بهداشتیشم عالی من همیشه استفاده میکنم پد روزانشم خوبه  بعد همشونم رنگی و ...

چه خوبههه

وای من چون همیشه مامانم میرفت پنج شیش بسته میگرفت فقط مای لیدی استفاده میکردم ازش خسته شدم میخاستم کشو پریودم رنگی رنگی بشه حداقل وقتی پریودم بازش که میکنم یکم انرژی بگیرم 

چه خوبههه وای من چون همیشه مامانم میرفت پنج شیش بسته میگرفت فقط مای لیدی استفاده میکردم ازش خسته شد ...

اره تافته بگیر عالی چه مخصوص روز چه شب عالین 

مخصوص شب از این خیلی بزرگاس ادم راحته 

😂کشوی پریودی چیه دیگ ؟

مای لیدی که برای من حساسیت و عفونت میاره استفاده نمیکنم 

من به پد مشبک حساسیت دارم 

یبار استفاده کردم تا ده روز داشتم زجر میکشیدم اصن خدا برات نیاره

اره تافته بگیر عالی چه مخصوص روز چه شب عالین  مخصوص شب از این خیلی بزرگاس ادم راحته  😂ک ...

اخخخ من با پریود در شب واقعا مشکل داشتم 😂 ماهی یبار باید تختو به گند بکشم 💔

کشوی پریود : یه کشو خالی کردم توش پد بهداشتی و شکلات تلخ و مسکن و شورتای مخصوص پریود و شورت یبار مصرف و کیسه اب گرم و یکم خوراکی و کلا چیزایی که موقع پریود لازمم میشه رو گذاشتم توش قشنگ هم چیدمش که انرژی بگیرم از طرفی همیشه کنترل میکنم که وسایلم یه وقت کم نباشه اگه یهویی پریود شدم کلا خیلی چیز دوستداشتنییه و حس میکنم خیلیی برای همه لازمه اصن یادم نمیاد قبلش چطوری پریودم میگذشت