2777
2789
عنوان

شما درچه حد با مامانتون رفیقید

389 بازدید | 28 پست

مثلا اگر دوست پسر داشته باشید مامانتون رو در جریان میذارید.دختر دایی من انقد با مامانش راحته اما مامان من عقایدش قدیمیه

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا مامان منم تو تفکرات قاجار مونده.برعکس خاله هام با همون خانواده متولد شدن و فووووق روشن فکرن😐

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

من خیلی راحتم شاید یه چیز به رفیق ام روم نشه بگم به مامانم میگم 

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

در این حد خونواده خوبی دارم که حاضرم اگه یه روز به مشکل خوردم کل شهر بفهمن ولی خونوادم نه 😑

بچه که بودم توت فرنگی خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تخت خوابم چون خراب میشه.یه آبرنگ خوشگل هم خریده بودم.  یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده.یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتمش! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤

زمان دوستیم بهش میگفتم برام قرار جور میکرد الانم ک ازدواج کردم شوهرمم باهاش خیلی دوسته بخوایم بریم گردش اولین نفر شوهرم میگه مامانتم ببریم باحاله 😍💃

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸

من حیلی راحتم...رو هر کی کراشم داشته باشم بهش میگم...کلا خیلییییی راحتیم طوری ک خیلیا تعجب میکنن  

آقا ممد من حرمت داره نه لذت👫😌❤❤❤❤❤❤شاید دیگه نتونم نظرات واقعیمو بهتون بگم...چون توسط خاله زهرام شناسایی شدم🙂بچه ها سلام گفتین به خاله زهرا؟🙂🖐🏻

صمیمی ترین دوستم مامانمه اینقدر باهاش راحتم که حتی مامانم تلفنی با عشقم هم حرف میزنه موقعی که دعوامون میشه مامانم آشتی مون میده قربون مامان گلم برم که کلا پایه هست حس نمیکنم مامانمه انگار دوتا دوست صمیمی هستیم باهم 

صمیمی ترین دوستم مامانمه اینقدر باهاش راحتم که حتی مامانم تلفنی با عشقم هم حرف میزنه موقعی که دعوامو ...

خوشبحالت😭😭

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗