2777
2789
عنوان

زندگی

221 بازدید | 17 پست

من و شوهرم بعد به دعوای سخت که مقصر ۱۰۰من بودم جلو بقیه توی سفر کلی فحش دادم بهش باهم آشتی کردیم بعد دو ماه قهر و خونه بابام موندن شرط شوهرم هم این بود که ۱ سفر بریم و بعدش ۳ ماه خونه جدا بگیرم و اگه اوکی بود و تونست بهم اعتماد کنه باهم زندگی کنیم 

۱ هفته رفتیم سفر و من بر این باور بودم که بعدش کوتاه میاد اما نیومد و میگه خونه رو بگیر 

نمیدونم اصرار کنم بهش بازم واسه باهم زندگی کردن یا حالا که قبول کردم دیگه دنبال خونه باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چرا اینکارا میکنین ک مجبور بشین این شرایط مسخره رو واسع خودتون بذارین؟

فوحش دادن جلو جمع در صورتی ک خودت مقصری کولی بازیه

بعدشم قهر تا دومااااه چه معنیی داره اخه؟

مقصری کوتاه بیا 

زندگی ک میدون جنگ نیست اونجوری هم نیست ک همه چی بر وفق مراد آدم باشه 

آرامش میخوای؟خوشبختی میخوای؟باید بسازی باید گاهی وقتا کوتاه بیای باید گاهی وقتا بگذری از خواسته ات باید باید .

تو شمشیر بگیری دستت و اون شمشیر هیچوقت باهم نمیسازین .

هیچ چیزی تو زندگی ارزش این رو نداره آدم واسه یک روز آرامش نداشته باشه تو زندگیش

واقعا چرا اینکارا میکنین ک مجبور بشین این شرایط مسخره رو واسع خودتون بذارین؟ فوحش دادن جلو جمع در ص ...

عزیزم همه حرفات به جا و متینه اما خوب واقعا میدونم اشتباه گردم الانم رفتم باهاش سفر گفتم کوتاه میاد و نیومد به نظرت چیکا کنم 

عزیزم همه حرفات به جا و متینه اما خوب واقعا میدونم اشتباه گردم الانم رفتم باهاش سفر گفتم کوتاه میاد ...

حالا باید اینقد هرچی گفت بگی چشم چشم 

تا بهت باز اعتماد کنه 

بهش اصرار کن ک خونه جدا گرفتن معنی نداره 

کنار هم بمونیم اصرار کن شاید قبول کرد