2777
2789
عنوان

عروسی تنها...

379 بازدید | 15 پست

خانما شوهرتون بدون شما می‌ره عروسی؟شوهر من عروسی نوه داییشه یعنی ما طرف دامادیم.ولی چون کروناست میگه شما(یعنی من و پسرم)نیاید من تنها میرم..مشکوک نیس؟چرا اصرار داره بره؟🙄🙄😣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه به خاطر کروناس فرقی به حالتون ندارن چه یه نفر بره چه هر سه تاتون

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خب همسرتون بره کرونا بگیره به شمایی که نرفتی هم میده چه ربطی داره

خب شوهر من ماسک میزنه بافاصله میشینه.پسرم دوسالشه میخواد بدون و ماسکم که نمیزنه از اون بابت

نمی‌پسندم باید خودم تصمیم بگیرم که برم یا نرم در ضمن اگه اون بره کرونا بگیره به شما و بچه هم انتقال ...

آخه اون رعایت می‌کنه ماسک میزنم و بافاصله میشینه اما پسرم دوساله اصلا نمیشه کنترلش کرد

بهتر بود ایشونم نمیرفت. نمیشه هدیه رو بفرستید که صاحب مجلس دلخوریش کمتر شه و نرید؟

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

باشوهرت موافقم 

اگه عروسی دوستاش بود میگفتم مشکوکه ولی عروسی اقوامه جای بد نمیره

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞