2777
2789
عنوان

پوسیدگی دندون

190 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها راه حل بگین برای پوسیدگی دندون مسواک و نخ دندونم هر روز استفاده میکنمبعد از خوردن غذا ولی اوضاع دندونام افتضاحه پوسیدگی و درد دندون دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد دندون یعنی به عصب رسیده زودتر نری میفتن کلا

نوبت گرفتم برم دوتا دندون کنار هم به عصب رسیده یه چندتایی هم پر کردنی دارم کلا زود به زود دندونام پوسیده میشه الانم دردش دیوونم کرده

دندونات به هم چسبیده ان؟

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
نوبت گرفتم برم دوتا دندون کنار هم به عصب رسیده یه چندتایی هم پر کردنی دارم کلا زود به زود دندونام پو ...

خدا قوت

حالا حالاها باید کارت بکشی😬

من خودمم همین طوری هنوزم تموم نشدن

خدایاکمک کن دوباره زندگیمو بسازم
دندونام فاصله ای ندارن ولی مرتب هستن

وقتی دندونا خیلی به هم چسبیده باشن به همدیگه فشار میارن و باعث ترک تو دندونا میشن که از اون جاها پوسیدگی به وجود میاد 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
وقتی دندونا خیلی به هم چسبیده باشن به همدیگه فشار میارن و باعث ترک تو دندونا میشن که از اون جاها پوس ...

عزیزم من پوسیدگی هام از داخله روی دندونام سالمه از داخل اوضاعشون بده یهو یا دندونم خالی میشه توش یا درد میگیره عکس میگیرم دکتر میگه عصب کشی نیاز داره☹☹

عزیزم من پوسیدگی هام از داخله روی دندونام سالمه از داخل اوضاعشون بده یهو یا دندونم خالی میشه توش یا ...

من که نگفتم از رو پوسیده میشه بعدش شما اصلا ترکارو نمیتونی ببینی