2777
2789

اونم همین حسو بهت دارع😐

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ومانیز هم🤣🤣🤣🤣🤣

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

کیه خوشش بیاد اونیم که متنفرنیست بعدا متنفرمیشه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

من نمیدونم چرا ازش متنفری ولی خواهری یه چیز بگم انقد به رفتاراش فک نکن اصن اهمیت نده چی میکنه سخته ولی ارامشت بیشتره من شوهرم یکسره میزارم تنها پیش حواهرش ایناس اصن اهمیت نمیدم میگم بهتر راحتم یه جوری رفتاراشو هضم کن که ارامش پیداکنی

2790
2778
2791
2779
2792