2777
2789
عنوان

شقاق مقعدی

476 بازدید | 9 پست

خانما یسوال من ببخشید واضح میگم یبوست داشتم امروز بعد ک یبوستم اوکی شد الن چک کردم دیدم اطراف مقعدم  ی قسمت انگاری پوستش کنده شدا بنطرتون این شقاق مقعدی هست؟کسی تجربه ای داره؟

خون میاد از داخل یا بیرون میخاره و میسوزه 

ن اصلا خون نمیاد و نمیسوخت فقط انگاری ی قسمت درحد یک سانت پوستش ی لایه کنده شده 

من چون زگیل تناسلی قسمت واژنم دارم همش خودمو چک میکنم امروز متوجه شدم اینجوری شده دقیقا بعد ببخشید دستشویی دینجور شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.بنظرم هموروئید داری چون شقاق خیلی درد داره.برو  سایت آپارات اسم دکتر شهرام منوچهری رو سرچ کن یکسری ویدئو میاره که ۴تاشون در مورد هموروئید هست. اونارو ببین عزیزم ایشالا زود خوب میشی 

سلام دوستای گلم

من دو ماه هست درگیر شقاقم اما یه سری نکاتو که رعایت می کنم خونریزی و سوزشم قطع میشه گفتم به شما هم بگم بلکه کمک کننده باشه

اولیش آب و آب میوه زیاد خوردن و پرهیز از پرخوری و غذاهای سنگین 

مثلا صبحونه جو دوسر پرک با شیر و انجیر خشک و مغزیجات ،در کل غذاهایی با فیبر بالا بخورین.

بعدیش که خیلی کمکم می کنه قرص ژریلاکت بعد نهار میخورم باعث میشه مدفوع نرم بشه و بدون درد و سوزش دفع بشه

و اینکه اصلا زور نزنم و برای دفع شیر آب گرم رو باز کنین و نزدیک دهانه مقعدتون بگیرین تا بدون زور زدن و با گرمای آب دفع انجام بشه و اخریشم روزی چن بار با یک پماد مثل ویتامین آ د یا کالاندولا مقعدتو چرب کنین 

تشت اب گرمم که خیلی خوبه

اینا رو که همشو باهم انجام میدم خیلی برام کمک کننده س امیدوارم به درد شما هم بخوره 💗

سلام بچه های من یه مدت درگیر شقاق بودم از بعد از بارداری یبوست گرفته بودم تنها کاری که کردم این بود که روزانه ۲،۳ بار به مدت یک ربع میشستم تو آب گرم و بعدش یه حوله برمیداشتم با اتو داغش میکردم میذاشتم رو جایی که درد میکرد اینم به مدت یک ربع،بعد از هربار دستشویی رفتنم پماد آنتی فیشر میزدم،با یکبار انجام دادن اینکار معجزه شد و دیگه اصلا درد نداشتم،من تا حالا توی این سایت نظر نداده بودم اما وقتی دیدم جواب دیدم گفتم بیام اینجا بگم تا همه انجام بدن دیگه اذیت نشن