2777
2789
عنوان

قهر زن داداش

642 بازدید | 33 پست

سلام 

یه هفتس سره چیزای خیلی ساده زن داداشم رفته قهرر

کسی هم خبر نداشت فقط من که نزدیکم 

داداشم میگه داشت میرفت دهددفعه بهش گفتم تا نرسیدی برگرد اونم گفته یه کاری میکنم موس موس کنی

دیگه خلاصه سه شبه تو گوش داداشم میخونم زنگ بزن بهش اون منتظره اشکال  نداره به خاطر بچه تا راضی شد دیشب زنگ زده 

زن داداشم گفته دو سه روز صبر کن تا اروم بشی  بعد بیا با بابام حرف بزن 

من اینستا ندارم داداشم هم ندارع 

اومروز خواهر زادم میگه اینا یه هفتس شمالن استوری و عکس میزاره 

منم میخوام به داداشم بگم دیگه نره تا خودش زنگ و اس بده 

نميخواد بگي نره

ولي خبر بده ك شمالن تورو ايسگا كرده 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره بگو قهر کرده رفته گردش😑

تاب تاب عباسی           یادش بخیر اون بازی                  هر بار قسم می دادم                  خدامنو ننداری              تاب تاب عباسی  خداخستم از بازی        دنیا چقدر تابم   کاشکی منو بندازی 💙 لایکم کنین قربونم برین تو تاپیکای ترسناک خنده عکس خاطره پایه هستم منم تگ کنین با اجازه🤚    

لطفا وصل کننده باش نه جدا کننده 

طرف حق باش نه طرفدار برادرت،ببین اشتباه از کدومشون بوده اونو نصیحت کن

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
به خواهرزادت بگو اسکرین بگیره بفرسته برا داداشت

اره راست میگه هر وقت گفت نگه داری دروغ میگی 

تاب تاب عباسی           یادش بخیر اون بازی                  هر بار قسم می دادم                  خدامنو ننداری              تاب تاب عباسی  خداخستم از بازی        دنیا چقدر تابم   کاشکی منو بندازی 💙 لایکم کنین قربونم برین تو تاپیکای ترسناک خنده عکس خاطره پایه هستم منم تگ کنین با اجازه🤚