2777
2789
عنوان

نمی خوام بچم شیرخشکی بشه

350 بازدید | 16 پست

سلام مامانا خیلی از نظر روحی داغونم، یک ماهه زایمان کردم شیرم خیلی کمه بچم گرسنه هستش بخاطر کمبود شیر زردیش رفت بالا دکترگفت اگه میخوای سینتو بگیره باقطره چکون شیر خشک بده، اللن هم سینمو میخوره سیر نمیشه عصبانی میشه لج میگیره، هرکاری که میشده کردم همه شیرافزاها وگیاهی ها رو مصرف کردم زیاد نمیشه، دکترگفتشیر خشک نده چند روز سینتو بخوره فقط 24ساعت گریه کرد دیگه طاقت نیاوردم شیرخشک دادم نمی دونم چیکار کنم کسی اینجوری بوده؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چه عذابیه به خودت و بچت میدی ؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
از عوارض شیرخشک هم میترسم آخه دکتر گفت رفلاکس وغیره میاره

درمان داره حالا اینقدرم ب شیرخشک بدبین نباش عوضش وزن گیریومیبره بالا

منک فقد تا۶ماه شیرمیدم بقیش شیرخشک 

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙

عزیزم طعم شیرخشک بهتراز شیرمادره 

ولی ویتامین شیرمادر تودنیا نمیتونن مثلشو بسازن 

اگ ب بچت شیر خشک بدی بدهنش بخوره دیگه شیرتو نمیخوره

باید شیرتوبمکه تا شیرت زیاد بشه

خرما زیاد بخور تغذیتو زیاد کن هرچی گیرت اومد بخور گرسنه نگه ندارخودتو آب بخور 

زمانایی خوابه شیرتو بدوش توشیشه شیر بذا یخچال بده بخوره اگ کم اوردی شیر سینتو

رازیانه شیرتو زیادمیکنه سه استکان درروز بخور 

دوس ندارم عوارض شیرخشک بچه رو اذیت کنه😔

بیخیال بابا 

کدوم عوارض ؟ من شیش ماه تلاش الکی کردم آخرش شیر خشکو دادم هر دو راحت شدیم ، بچم تازه یه خواب راحت و دلسیر کرد خودمم از خوشی بچم خیالم راحت شد . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم .