2777
2789
منم می دونم و همه زنایی که عاشق شوهرمون بودیم و خیانت دیدیم بعدش نمردیم قوی تر شدیم و به همه ادما بی ...

من قبلا هم ک باهم نبودیم بخاطرش همه خواستگارامو رد میکردم الان چطور میتونم این چند سال بودن باهاشو یادم بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا هم ک باهم نبودیم بخاطرش همه خواستگارامو رد میکردم الان چطور میتونم این چند سال بودن باهاشو ی ...

فقط گذر زمان جالبه منم خیانتش فهمیدم دقیقا حس می کردم زمین زیر پام خالی شده من برا بودن باهاش با کل فامیل و خانواده جنگیدم و قهر بودم اونم خوب مزد عشقمو داد همیشه می گم من ازش راضی نیستم خدا ازش راضی نباشه

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن
ازدواج کرده بودین؟؟؟ چطور فهمیدی ؟ الان چند وقته ؟ چقدر تو شبیه منی

اره قبل سالگرد عقدمون بود و چند سری بعدش از زمان عقدم پنج سال می گذره از عروسی ام دو سال متاسفانه نتونستم طلاق بگیرم چون کار و پول نداشتم دلم باهاش نیست

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن
ازدواج کرده بودین؟؟؟ چطور فهمیدی ؟ الان چند وقته ؟ چقدر تو شبیه منی

اگه شرایط طلاق داری جدا شو به خدا زندگی بعد خیانت کابوس همیشه بهش شک دارم چون چندین بار تکرار کرد کلا کسی که به بار هرز بپره دیگه درست بشو نیست بعد خیانت همیشه ترس و شک باهاته مثل خوره

اره قبل سالگرد عقدمون بود و چند سری بعدش از زمان عقدم پنج سال می گذره از عروسی ام دو سال متاسفانه نت ...

ما فقط محرم بودیم‌باهم ؛ ازدواج نکرده بودیم  سرم درد میکنه جواب خانوادمو باید چی بدم خدایا 

ما فقط محرم بودیم‌باهم ؛ ازدواج نکرده بودیم  سرم درد میکنه جواب خانوادمو باید چی بدم خدایا  ...

وای تا خبری نیست محرمیت فسق کن به هدا 

ما فقط محرم بودیم‌باهم ؛ ازدواج نکرده بودیم  سرم درد میکنه جواب خانوادمو باید چی بدم خدایا  ...

منم تو عقد فهمید از خجالت خانپاده به کسی نگفتم در حالی که طلاق می گرفتم تو عقد چون پرده ام داشتم الان وضعم بهتر بود 

گفتی بهش بالاخره ...

تاپیک قبلت بودم در جریانم

عکس العمل خودش چی بود ؟

گریه ام گرفت منم ، چون منم خیانت خیلی دیدم و دارم جدا میشم .

من به مامانش گفتم خیلی برخورد معمولی ای داشت کم مونده بود بگه مقصر خودتی

هیچ کدوم عین خیالشونم نبود .

درکت میکنم الان حال خوبی نداری ولی زمان بگذره بهتر میشیم ...

گفتی بهش بالاخره ... تاپیک قبلت بودم در جریانم عکس العمل خودش چی بود ؟ گریه ام گرفت منم ، چون منم ...

اره گفتم انقد داد زدم و گفتم اما سکوت کرد ی کلمه هم حرف نزد ؛ حالم خیلی بده همش میخوابم خوابشو میبینم ک باهم میخندیم؛ من جرات اینکه ب مادرمم بگم ندارم خیلی دارم زجر میکشم دیشب فقط چن ساعت تو اتاقم راه میرفتم