2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به این فکر کن که خیلی ها با خیانت های خیلی بدتر دارن میسوزن و نمیتونن جدا بشن به خاطر بچه،بی پشتوانه بودن یا هزار علت دیگه و دلشون میخواست جای تو بودن و زودتر جدا میشدن حسرت میخورن که کاش زمان به عقب برمیگشت و فرصت تو رو داشتن

بهترین کارو کردی

از فکرش بیا بیرون پاشو برا خودت چایی بریز تلویزیون ببین

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

عزیزم ان شاء الله عید غیر عیدیت رو از امام علی بگیری 

آروم بشی و عاقبت بخیر. برات دعا میکنم. التماس دعا

من به دستان خداوند خیره میمانم تا معجزه اش را به من نشان دهد.  ممنونم خدای عزیزم برای همه چیز.میدانم محالم را ممکن میکنی. 
سخته از فکرش در بیام‌

از فکرش که کامل نمیتونی در بیای ولی حواس خودتو پرت کن

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  
وای ک فقط خدا میدونه چه حالی دارم 

منم می دونم و همه زنایی که عاشق شوهرمون بودیم و خیانت دیدیم بعدش نمردیم قوی تر شدیم و به همه ادما بی اعتماد تر و البته سردتر سخت تر تونستیم کسی دوست داشته باشیم

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن
عزیزم ان شاء الله عید غیر عیدیت رو از امام علی بگیری  آروم بشی و عاقبت بخیر. برات دعا میکنم. ا ...

برام دعا کن ؛ خیلی سخت بود من میخواستم برم سر‌کار جهیزیمو بردارم 😔 قرار بود دو تایی همه چی بخریم ب کسی رو نندازیم ؛ خدایا چی کم گذاشتم براش 

سخته ولی سختتر تحمل و خودگول زنیه.اگه کارت درست بوده به خودت زمان بده تا التیام پیدا کنی

زمان دادن راحته اما چ جوری ساختن با زمان سخته اینکه هر کجا نگاه کنی با اون بودی هر جا بری با اون بودی خدایا