2777
2789

من ۱۱۰ میدم 

۱۰جلسه

درد داره دیگ‌موی انچنانی در نمیاد

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جایی که من میرم 80 و ستگاهش کاندلا2020

کجاس

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
من ۱۱۰ میدم  ۱۰جلسه درد داره دیگ‌موی انچنانی در نمیاد

مو یوقتی درمیاد شیو بشه بازم زیاد میشه با نه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
مو یوقتی درمیاد شیو بشه بازم زیاد میشه با نه

گفتن ک دیگ با موبر بزنم 

باید هر ۳ یا ۶ ماه تمدید بشه ک زیاد نشه در نیاد

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
دردش تا چه حده؟  من شنیدم بعدش خیلی میسوزه

بعدش نه موقع لیزر دردش انگار موهارو با موچین بکنی اونجوری البته برامن اینجوری بود

من ۱۱۰ میدم  ۱۰جلسه درد داره دیگ‌موی انچنانی در نمیاد

امیدوارم تهران باشی شوهرم میکه کیست درمیاری اکه بری سرطان میگیری منم دلم می خواد راحت بشم .کرم بعدش هزینش چقدره چیا باید بزنی

بعدش نه موقع لیزر دردش انگار موهارو با موچین بکنی اونجوری البته برامن اینجوری بود

میگن نازایی میاره راسته؟ 

از جلسه ی چندم دیگه در نیومد موها؟ 

توی رنگشم تغییر داره یا نه 

دردش تا چه حده یعنی ☹️ هیچ راهی نیس دردش کمتر کنه  راسته میگن نازایی میاره؟

من آستانه تحمل دردم پایینه،مثلا تا حالا اپیلاسیون نکرده بودم ولی لیزر و تحمل کردم

والا پمادم میزدم ولی بازم خیلی درد داشت

۲سال پیش لیزر میرفتم الانم بچه دومم باردارم

تو غرفه باسلامم،کد تخفیف ارسال رایگان گذاشتم8zxbhtkqe6

من آستانه تحمل دردم پایینه،مثلا تا حالا اپیلاسیون نکرده بودم ولی لیزر و تحمل کردم والا پمادم میزدم ...

وای چقدر خوب پس منم میتونم تحمل کنم 

ببخشید روشن ترم شده؟ 

الان که دوسال میگذره راضی هستین 

من میترسم برم خرج کنم دردم بکشم نتیجه نده