2777
2789
عنوان

Oooh la la la😯😯😯😯

453 بازدید | 40 پست

I wish I could pretend I didn’t need ya 

But every touch is oh la la la

It’s true la la la

Oooh I should be running

عاشق گل و گیاهم😍🌿🍀خونمون مثل یه باغه پر از گل و گیاه های مختلف😍🌿🌲🍀🌳پیج اینستای منو دوست داشتین دنبال کنید دوستای مهربونم☺dorna_garden 🌿🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

?what

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)

Oh na na na😯😂

باید تفاوت هارو بپذیریم! از یک کارخونه که بیرون نیومدیم که همه مثل هم رفتار کنیم و مثل هم بپوشیم! متفاوت بودن یک نفر در جامعه نشونه ی قدرتشه! لباس متفاوت پوشیدن، متفاوت رفتار کردن هیچ ربطی به فساد در جامعه نداره! درسته باید انسان باشیم و مراقب رفتارمون باشیم که به کسی صدمه نزنیم! ولی اینکه در اخر چی انتخاب کنم حق طبیعیه منه..                            ‌‌مولانا : پس زخم هایمان چه؟ +شمس : نور از میان زخم ها وارد میشود🌱
سلام من آنیم 12سالمه

سلام 

نباید سنتو میگفتی 

بای

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

زااااااااااارت😐😑🙂

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
سلام  نباید سنتو میگفتی  بای

طوری نی دیه عادی شده ما به۹ساله های سایت هم عادت کردیم😑⁦چون اینجا همه رنج سنی ای دیدیم 😐😂

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
عضو شدی اوه لالا کنی🤪🤪🤪

اره فقط بخاطر او لالا کردن عضو شدم😐

عاشق گل و گیاهم😍🌿🍀خونمون مثل یه باغه پر از گل و گیاه های مختلف😍🌿🌲🍀🌳پیج اینستای منو دوست داشتین دنبال کنید دوستای مهربونم☺dorna_garden 🌿🧡
زااااااااااارت😐😑🙂

زورت😐