خاتون_بانو۹۹ مدیر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 53842 عنوان نذري چي بهتون بدن خوبه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 52 پست سلام دوستانفكر كنيد از قشر ضعيف هستين نذري چي بدن خوشحال ميشين؟گروه هدف بچه ها هستنميوه؟غذاي گرم؟(ماكاراني/عدس پلو/قيمه/ ) ؟ساندويج؟ الويه /فيله مرغ/ ( ديگه به ذهنتون ميرسه بگيد)ابميوه كيك ؟لوازم تحرير و اسباب بازي 💕 1400/05/03 | 17:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fr_afra عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 165 من گوشت استفاده نمیکنم اصلا. رب و پیازداغ رو باهم تفت میدم بعد سویا میریزم و سوسیس و یکم آب لیمو و ... منظورم از تفت دادن سرخ کردن با روغنه😊
بانوجان73 عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 9839 بنظرم یا غذای کبابی بدین یا پیتزا. بسیار مورد پسند بچه هاس. نفری یه بستنی هم کنار غذا بدین ک عالیه. قبول باشه ❣️ 🖤
fr_afra عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 165 بنظرم یا غذای کبابی بدین یا پیتزا. بسیار مورد پسند بچه هاس. نفری یه بستنی هم کنار غذا بدین ک عالیه.& ... پیتزارو با دست میخورن خدایی نکرده کرونا میگیرن گناه دارن
خاتون_بانو۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 53842 بنظرم یا غذای کبابی بدین یا پیتزا. بسیار مورد پسند بچه هاس. نفری یه بستنی هم کنار غذا بدین ک عالیه.& ... پيتزا مشكلش اينكه جاهايي كه قيمت گرفتم گرونه و من مجبورم از تعداد كم كنم 💕
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21091 پول چه جوري مثلا؟؟ يا مايحتاج زندگي منظورت چيه؟ مثلا ۵۰۰تومن رو بدین ب ۵ تا خانواده هرخانواده ۱۰۰تومن + گوشت و روغن و رب و سویا و ماکارونی و برنج و مرغ دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
خاتون_بانو۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 53842 مثلا ۵۰۰تومن رو بدین ب ۵ تا خانواده هرخانواده ۱۰۰تومن + گوشت و روغن و رب و سویا و ماکارونی و برنج و ... من بچه ها ميبنم كه نميشع پول داد دستشون .دسترسي به خانوادع ها ندارم.به فرض برم اونجام جلوي اونهمه چشم فقط به پنج نفر خوب نيست.ايكاش بيشتر ميتونستم.ضمن اينكه عزيزم ماه رمضون بسته جمع كرديم ٢٥٠ شد با تخفيف محسن / با ١٠٠ نميشه جمع كرد 💕
پریااای عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 6997 پول چقدر مثلا خب بستگی ب توانت داره مثلا ۵۰ بتونی خوبه یه وعده غذایی دیگه یا چیزی لازمش باشه میگیره