2777
2789
عنوان

نذري چي بهتون بدن خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته اون موقع کرونا نبود.الان اگه بسته بندی ماکارانی خام بدین فکر کنم بهتر باشه.نمیدونم واقعا

من چون يكماه پيش كرونا گرفتم انتي بادي دارم خيالم راحته.ماكاراني خام بدم بنده خداها موادش رو از كجا بيارن؟😔

💕

ببین اکثر بچه ها خانواده هاشونم همین وضعیت رو دارن ، اگه می تونید و هزینه اش براتون ممکنه یعی کنید ا ...

عزيزم ارزاق قبلا داديم من توش سهيم شدم.الان بودجم نميرسه واقعا.

و چون بسته سنگين ميشه اين بچه ها پاي پياده ميان لب جادع نيمتونن ببرن.

💕

اندازه خوراک یه نفر یه نفر تو ظرف ماکارانی درست کنین براشون ببرین که به تعداد بیشتری برسه و حیف نشه.ازشون بپرسین خواهر برادر دارن یا نه،اگر داشتن 2 تا بدین که با خودشون ببرن

عزيزم ارزاق قبلا داديم من توش سهيم شدم.الان بودجم نميرسه واقعا. و چون بسته سنگين ميشه اين بچه ها پا ...

برآورد کنید ببینید با این هزینه ، با کدوم غذا می تونید مقدار بیشتری بهشون بدید که اگه خواهر و برادر کوچکتر یا مادرشون تو خونه هستند به اونا هم سهمی برسه ، من دیدم خیلیا نمی خورن و به خواهر و برادر کوچکتر می دن

اندازه خوراک یه نفر یه نفر تو ظرف ماکارانی درست کنین براشون ببرین که به تعداد بیشتری برسه و حیف نشه. ...

خيلي خوب شد گفتي مرسي.حتما اينكارر ميكنم به نيت شما شماهم سهيم باشي❤️

💕

خيلي خوب شد گفتي مرسي.حتما اينكارر ميكنم به نيت شما شماهم سهيم باشي❤️

قبول باشه امیدوارم به خواستت برسی

وای مرسی عزیزم ❤❤

موقعی بهشون میدین ازشون بخاین براتون دعا کنن☺

و صرفا سویا بزنین نه چرخکرده که زیاد بشه تعداد

عزيزم من تا الان سويا استقادع نكردم همينجوري بريزن داخل گوشتا؟ ميزانش به نسبت گوشت چقدر باشه؟ بعد به نظرت مخلفات چي برنم؟ قارچ اينا؟

💕

عزيزم من تا الان سويا استقادع نكردم همينجوري بريزن داخل گوشتا؟ ميزانش به نسبت گوشت چقدر باشه؟ بعد به ...

من گوشت استفاده نمیکنم اصلا.

رب و پیازداغ رو باهم تفت میدم بعد سویا میریزم و سوسیس و یکم آب لیمو و بعد یکم دیگه تفت میدم باهم و تو ماکارانی میریزم و دم میندازم.