2777
2789
عنوان

مغازه یا شرکت

82 بازدید | 2 پست

همسرم استخدام یه شرکت دولتیه... جوشکاره اونجا حقوقش تقریبا ۹الی ده تومنه....خیلیا میگن بره آزاد کار کنه بهتره....ولی سرمایه زیاد میخواد ....یعنی باید بیاد مغازه اجاره کنه و مشتری جذب کنه آیا بگیره آیا نگیره اینجا حداقل حقوق ثابت و بیمه رو داره که

اصلا همچین اشتباهی نکنید چون الان همسر شما به راحتی و بی درد سر داره ماهی ده تومن درمیاره، از کجا معلوم که بره شغل آزاد و موفق بشه یکدفعه میبینید از این جا رونده و از اونجا مونده میشه. الان شوهر من ماهی دو تومن درآمد داره حالا اگه اون بخواد تغییر شغل بده یه چیزی چون ضرر نمی کنه و درآمدش همین جوری هم پایینه

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
اصلا همچین اشتباهی نکنید چون الان همسر شما به راحتی و بی درد سر داره ماهی ده تومن درمیاره، از کجا مع ...

خب آخه تو شرکت شغلش سخته یعنی صبح می‌ره تا شب ....آخه خیلی جوشکار ها رو دیدم با مغازه وضعشون توپ شده

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.