2777
2789
عنوان

پاک کن🥰🥰

88 بازدید | 14 پست

سلام میخوام یک پاک کن بهتون بدم و خاطراتت بدتون رو برامون تعریف کنید و بعد از ذهنتون پاک اش کنید 🥰🥰🥰🥰

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

از کی تاحالا پاک میشن اینجوری؟:/

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه اگه خودتون بخواید🌺

طبیعتا ادم بخاد خیلی چیزارو می‌تونه ولی مراحلی رو باید طی کنه نه اینجوری

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
مثلا چطور میشه خاطره بد یکی که از دست دادن عزیزش یاشه رو پاک کنی😐

اون خاطرات هیچ وقت از ذهن انسان پاک نمیشه منظورم بخشیدن کسی یا کینه ای که به دل دارید عزیز😀

مثلا چطور میشه خاطره بد یکی که از دست دادن عزیزش یاشه رو پاک کنی😐

چمیدونم، من ی دوستی دارم ،دوستش مرده، خودشم ۳ ماه هست نتونستع راه بره، برم اینو بهش بگم به رگبار فوش میبندتم

چمیدونم، من ی دوستی دارم ،دوستش مرده، خودشم ۳ ماه هست نتونستع راه بره، برم اینو بهش بگم به رگبار فوش ...

عزیزم کسی که عزیزی رو از دست داده باید مرحله سوگ رو بگذرونه ایشون توی مرحله سوگ هستن منظور من فوت عزیزان نبود بخشیدن کسی که کینه ای ازش به دل دارید

چمیدونم، من ی دوستی دارم ،دوستش مرده، خودشم ۳ ماه هست نتونستع راه بره، برم اینو بهش بگم به رگبار فوش ...

اره والا طرف بیشتر داغ میکنه خب همچین چیزی بهش بگیم ما هم یه آشنایی داریم دخترشون فوت شدن یه دختر ناز و مهربون بودن الان مادره داره عین شمع اب میشه مگه کسی جرعت داره بهش بگه مشکیو دربیار یا یکم به خودت برس حتی بنده خدا چند روز شده هیچی نمیخوره یکی جلوش حرف اینجوری بزنه بیشتر داغ میکنه و عصبی میشه اصلا امکان نداره همچین موضوعی که خاطرات بد فراموش شه😐 شاید یکی از بچگی بدترین خاطره تو ذهنش مونده باشه چطور میشه پاکش کرد اخه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
اره والا طرف بیشتر داغ میکنه خب همچین چیزی بهش بگیم ما هم یه آشنایی داریم دخترشون فوت شدن یه دختر نا ...

اره میفهمم چی میگی، بهترین راه اینکه ادم نمونه توی ناراحتیش ،مهم تر از همه برای خودش خوب نیست، ولی خب یه سری مراحل باید بگذرن تا ادم به زندگی عادی برگرده، به قول تو هم خاطرات بد کودکی هم که اصلا از ذهن پاک نمیشن

کینه از ادما هم مثلا من یه دوستی داشتم یه فامیلمون هم بود، این میخاست منو با یکی اشنا کنه که طرف ازم سو استفاده ج.نسی کنه بعدش ولم کنه، که نتونست، بعدش من باش قطع رابطه کردم ، با یکی اشنا شدم خداروشکر خیلی خوبیم رفته پیدا کرده دوس پسرمو انقدددددددد تهمت زده بهم، خب من چجوری این خانومو از ذهنم پاک کنم

اره میفهمم چی میگی، بهترین راه اینکه ادم نمونه توی ناراحتیش ،مهم تر از همه برای خودش خوب نیست، ولی خ ...

اره والا درسته بعضی از خاطرات پاک کردنش یه طورایی غیر ممکنه اصلا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤