2777
2789
عنوان

مادرشوهر

244 بازدید | 24 پست

سلام بچها خوبید ما ۳ ماه ازدواج کردیم مادرشوهرم اینا میخان کالا بخرن.با شوهرم دوست بودم قبل ازدواج تلویزیون و یخچال رو خریدن....الان مادرسوهرم میگه ماشین لبلسشویی هم باید به انتخاب من باشه شما نباید برید انتخاب کنید...یدونه اون توسترم خریده بود خودش بدون اینکه از کسی نظر بخواد خوشمون نیومد برد پس داد دوباره یدونه دیگه گرفت این یکی خراب بود بعد یماه برد  که مرده پس بگیره پس نمیگیره میگه درستش کرده....میگم من هیچی چرا از پسرش نظر نمیخاددد؟؟؟؟چرا بعضی از مادرسوهرا اینقد دیکتاتورن....مجبور میشم بخاطر این کارا با شوهرم بحث کنم....اووووف دیگه نمیدونم چیکار کنم.شوهرمم گفته توستر رونمیخاییم یدونه خودم برات میخرم....نمیددوووونم چیکار کنم...چرا بعصیا فقط دوست دارن حرف حرف خوووودشون باشه....

یعنی منم آینده اینطور مادر شوهر میشم خدا نکنه

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون خودش پولشو میده حق به جانبه

اگه شوهرت خودش بخره این حرفا پیش نمیاد

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

عزیزم یه بار خودت یا پدر و مادرت به مادرشوهرت بگین نمیخواد زحمت بکشید پولشو بدین خودمون انتخاب میکنیم بگین من می‌خوام عروس بشم بشینم تو خونه شما چرا باید انتخاب کنید 

خدا بهت صبر بده از همون اول کار دعوا شروع شد

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

لابد اونموقع برا عروسی خودش هیچ نظری نداده الان رو سر شما عقده هاشو خالی میکنه. شایدم برعکس واقعا شمارو دوست داره و دلش میخاد از نظر خودش بهتریناروبراتون بخره

خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت. 

مادر شوهر منم فرش برام گرفت به سلیقه خودش با بقیه فرشام فرق داره الان 😁

بی خیال بابا 

آها اینم بگم یه مقدار پول به ما بدهکار بودن رفت به سلیقه خودش برام مبل برداشت🤦 بازم گفتم طوری نیست 

جهاز خودمم مبل داشتم خواست الکی فقط پولمون حیف و میل کنه ولی حوصله درگیری نداشتم گفتم طوری نیست

عزیزم منم بودم پول میدادم صدسال نظر عروسو پسرو نمیپرسیدم شما باید بگی همسرت بخره با پول خودش یا پدرت مشکل شماست نه اونا🤷‍♀️

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

به منم دو قلو چیز خریدن رفت خریدن آوردن خونه من چیزی نگفتم اصلا

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖
عزیزم یه بار خودت یا پدر و مادرت به مادرشوهرت بگین نمیخواد زحمت بکشید پولشو بدین خودمون انتخاب میکنی ...

خواهرشوهرم بهش چقدر گفت.حرف تو کلش نمیره...سر خرید سرویس و نشون از بس شوهرم باهاش جرو بحث کرده بود صداش گرفته بود....‌مشکل داره کلا.‌‌‌...

لابد اونموقع برا عروسی خودش هیچ نظری نداده الان رو سر شما عقده هاشو خالی میکنه. شایدم برعکس واقعا شم ...

نه میگه خودم میخام بخرم سلیقه ی خودم..‌.من لباسشویی درب سفینه ای مدل جدیدا انتخاب کردم.زفته دنبال مارک الجی که دیگه اون الجی اصل نیست از بانه...‌اوووووف