خانوما دختر خواهرم اومده خونمون اصلا نمیخوابه منو خواهرمم میخوایم بریم بازار بچش کوچیکه نمیتونه بیارش واسه کرونا چجوری ظهر ساعت 4یا 5بخوابه؟در ضمن اصلا پیش کسی هم غیر آجیم نمیمونه میزنه زیر گریه تنها راهش خوابه
چیزیست از جنس درد، وقتی که زخمی میشوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه میکنی، از شعف، وقتی به دستش میآوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمییابند. من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!
این خوبه . پرده ها رو بکشید همه هم برید تو فاز خواب . اونم چاره ای نداره خوایش میبره ولی این روش بر ...
به قول آبجیم این همرو خواب میکنه خودش بیدار میمونه😂😂😂
چیزیست از جنس درد، وقتی که زخمی میشوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه میکنی، از شعف، وقتی به دستش میآوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمییابند. من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!
باهاش بازیای حرکتی بکنین .ببریدش حموم حسابی آب بازی کنه وقتی بیاد بیرون خستس جلو تلوزیون یا رو پا خو ...
عالیه