2777
2789
عنوان

بچه ی 5 ساله چجوری ظهر بخوابونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 35 پست
اگه صبح زود بیدار بشه و بازی زیاد بکنه میخوابه ولی شما هم باید بخوابید چون ببینه شما بیدارید نمیخواب ...

این خوبه . پرده ها رو بکشید همه هم برید تو فاز خواب . اونم چاره ای نداره خوایش میبره

ولی این روش برای من جواب نمیده چون خودم خوابم میبره  

این خوبه . پرده ها رو بکشید همه هم برید تو فاز خواب . اونم چاره ای نداره خوایش میبره ولی این روش بر ...

به قول آبجیم این همرو خواب میکنه خودش بیدار میمونه😂😂😂

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چیکار کنیم؟ 

باهاش بازیای حرکتی بکنین .ببریدش حموم حسابی آب بازی کنه وقتی بیاد بیرون خستس جلو تلوزیون یا رو پا خوابش میبره 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
باهاش بازیای حرکتی بکنین .ببریدش حموم حسابی آب بازی کنه وقتی بیاد بیرون خستس جلو تلوزیون یا رو پا خو ...

عالیه

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!  

از دكتر خواب بپوس. 

اينستاگرام ، اين پيج ها رو بخونين.

اگه مشاوره تلفني خواستين ، بگيرين.

Sleep-mama-sleep
Littlezdream
Khabe-koodak
Sleep-clinic-dr.parsapoor
Professor.dr.jalilolghadr
Sleep_clinic_dr_imani

خانم دكتر پارساپور هر چهارشنبه لايو پرسش و پاسخ دارن ، ميتونين بپرسين.