2777
2789
عنوان

خرید آنلاین

2707 بازدید | 12 پست

تابحال خریدتون رو از طریق اینستا انجام دادین براتون اوردن؟ و همون چیزی بود که تو عکس بود و کارت به کارت کردین؟

بی زحمت اگه پیج خوب مورداطمینان سراغ دارین بگین برای کفش و لباس

آره

سیتو کالکشن

خیلی هم معروفه

آیدی درست ندارم ازش @sito اولش بزن میاره

هر بار این تیکر میاد جلو تر چقد ذوق میکنمم برات جانَکَم😍خدا یا خودت حافظ همه تو دلیا باش دامن منتظراشم سبز کن😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لباس پارسی مزون

بوتیک قیچی

مزون لاوین

haftmin

کفشم qeshm t.t 

کفش سان sunshoes2

Kafsh_oranous1

از اینا خریدم و راضی ام

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

من از کرونا به بعد ۹۰ درصد خریدام حتی طلا اینترنتی و اینستا هست و راضیم البته من از هر پیج و سایتی خرید نمیکنم اول هایلایت ها و کامنت ها رو میبینم بعد قیمتا رو با پیجای مشابه مقایسه میکنم و درنهایت خرید میکنم 

این نیز بگذرد
بوتیک قیچی گرونه  هفت مین خوبه قیمتاشم خوبه

قیچی کجاش گرونه؟؟؟

گرون ندیدی حتما

اتفاقا فروش زیادش فقط بخاطر قیمت کمشه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
ایبولک  هیبا شاپ  واسه لباس اینا،کفشو سراغ ندارم

ای بولک و هیبا خیلی خوبن 

برای مانتو معمولی ایواز خوبه برای مجلسی و گرون سپیده انصاری و متنی گل 

پوشاک سنتی ماه و برگ // گلاریس/ ماه بانو

این نیز بگذرد
قیچی کجاش گرونه؟؟؟ گرون ندیدی حتما اتفاقا فروش زیادش فقط بخاطر قیمت کمشه

من اینقدر پیجای اینستا رو بالا پایین کردم که الان اکثر پیجای معروف رو میشناسم و قیچی گرونه مانتوی مشابع ش روپیجای دیگه ارزون تر میدن 

و البته این نطر منه نیازی به جانبداری انچنانی نیست سود و زیانش برای خودشونه

این نیز بگذرد

ارایشی من از برادر سپیده برمی پور(( زن ساهرخ استخری)) خرید کردم ولی راضی نبودم قیمتاش کمه و کیفیت هم در حد همون قیمت ولی از ارایشی سرمه خرید کردم خوب بود راضیم 

کیف هم من فقط نمد کنف و .... سفارش میدم که برام درست کنند که از پیجای پانی هند کرافت و دلناز و کیف نمدی آوین راضی بودم 

این نیز بگذرد