2777
2789
عنوان

مهاجرت

98 بازدید | 9 پست

بچه ها دارم روی زبانم کار میکنم  و پول جمع میکنم میخام از طریق تحصیل مهاجرت کنم برم برای ارشد یا دکتری

کسی تجربه ای داره تو این زمینه؟؟ بنظرتون کدوم کشور برای مهاجرت خوبه؟ خودم انگلیسو دوس دارم چون زبانشم راحت تره برام ولی هرکی یچیزی میگه

کسی تجربه ای داره از خودش یا اطرافیانش؟

کره جنوبی چطورع؟؟

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
من سوئد اقدام کردم ولی پارسال نشد چون رشته ام آی تی بود و رشته های این مدلی انلاین تدریس میشد بخاطر ...

خیلیا میگن سوئد کشور خوبیه..چرا شما سوئدو انتخاب کردین؟ چقدر باید هزینه کرد ک کارا درست شه بریم برا تحصیل سوئد؟

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم انگلیس کشور گرونیه از نظر هزینه ها و هزینه تحصیل

آلمان ارزونتره

ولی زبانش سخته

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
عزیزم انگلیس کشور گرونیه از نظر هزینه ها و هزینه تحصیل آلمان ارزونتره ولی زبانش سخته

اره مبگن خیلی کشور گرونیه ولی زبانش راحته امریکاهم زبامش راحته ولی نمیدونم چرا امریکا رو دوس ندارم😐😂

میگن هزینه تحصیل تو فرانسه ام رایگانه؟؟ اقتصادشم خیلی خوبه 

حالا فعلا دنبال اینم ک کدوم کشور برای مهاجرت بهتره چون زبانش از یکی پرسیدم گف انگلیسیت اوکی باشه کافیه هر کشوری بخای مهاجرت کنی دوره چندماهه میزارن ک زبانشو یادت بدن

اره مبگن خیلی کشور گرونیه ولی زبانش راحته امریکاهم زبامش راحته ولی نمیدونم چرا امریکا رو دوس ندارم😐 ...

بله فرانسه خوبه

بتونی زبانش را یاد بگیری عالیه

آمریکا هم که خوبه

البته ببین رشته تحصیلیت کجا بیشتر متقاضی داره و تو اون رشته قویتره

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
خیلیا میگن سوئد کشور خوبیه..چرا شما سوئدو انتخاب کردین؟ چقدر باید هزینه کرد ک کارا درست شه بریم برا ...

چون ویزای همزمان همراه میداد و مبتونستم همزمان بچه و شوهرمم ببرم

والا سوئد گرونه.رشته من ۲۲۰ میلیون هر ترم پیشد.من از طریق موییه پارس افشین تو تهران اقدام کردم

تو اینستا بزنین میاد پیجشون

چون ویزای همزمان همراه میداد و مبتونستم همزمان بچه و شوهرمم ببرم والا سوئد گرونه.رشته من ۲۲۰ میلیون ...

پس فک کنم کشوری ک تحصیلش رایگان باشه برا من گزینه بهتریع😂😂

خب شما علاوه بر هزینه های تحصیل خورد و خوراک و هزینه های زندگیم باید بدین سخت میشه ک

حالا من تو ی پیج خوندم هزینه ها هرچقدم ک گرون باشه شما اونجا میتونید کار نیمه وقت انجام بدین ک از پس هزینه ها بر بیاید

دنبال کشور ارزونی برو اتریش انگلیسی که گفتی رایگان نیست

اره میدونم انگلیس کشور گرونیه ولی خب از بچگی بهش علاقه داشتم..مرسی از راهنماییت