2789
عنوان

کنکور امسال😢

745 بازدید | 87 پست

بچه ها بنظرتون با این وضعیتی که امسال کنکور گرفتن و خیلی بد و دیگه خودتون میدونید رنبه ها خیلی جابه جا میشه؟؟ من دارم دق میکنم دیگه😢😢خیلی خوندم تلاش کردم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

غصه نخور وضع همه همینه

اخه عزیزم نمیخوام پشت بمونم.خیلی زحمت کشیدم یکسال و نه روز بکوب خوندم حتی روز قبل کنکور درس خوندم😔بخدا نیارم افسردگیم بدتر میشه.تو تخمین میزنم رتبه فضایی میده ادم میخاد فقط بمیره

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نتیجه تلاش هیچ وقت از بین نمیره گریه نکن😐😑

یه رتبه هایی تو تخمین میاد ادم میخواد فقط بمیره

کاش رییس سنجش عوض میشد از وقتی اومد گند زد کنکور

ایشالا بمیره اه خیلی ها دنبالشه فقط میخوام مثل ادمیزاد نمیره

آره من دیگه اینقدر تخمین زدم دارم دیوونه میشم 

من چند بار زدم دیدم واقعا دارم سکته میکنم سمتش نرفتم ولی از فکر دارم خل میشم😭

من چند بار زدم دیدم واقعا دارم سکته میکنم سمتش نرفتم ولی از فکر دارم خل میشم😭

من هربار میرم دوباره میزنم شاید یه تغییری کرد😐😂خودتو اذیت نکن دیگه الان یا قبول شدی یا نشدی 

💜ARMY💜