2777
2789
عنوان

خارش بدن

913 بازدید | 21 پست

من بعد ماه رمضون خارش کل بدن گرفتم از سرتا پام بدون دلیل میخاره هرزگاهی پوست سالمه ولی ازتومیخاره انگار هرزگاهی هم بعصی جاهای پوستم قرمز میشه بعد کبود میشه دکترم رفتم گفت عصبیه دارو داد ولی بهتر نشدم کسی تجربه ای داره کمکم کنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من فکر میکنم بخاطر مواد ضدعفونی هست که استفاده کردیم تو این یه سال و نیم چون اکثرا تو فامیل ما همیتطور شدن...منم قبلا اصلا به پلاستیک حساسیت نداشتم الان طوریکه دمپائی یا دستکش نمیتونم بپوشم

من فکر میکنم بخاطر مواد ضدعفونی هست که استفاده کردیم تو این یه سال و نیم چون اکثرا تو فامیل ما همیتط ...

اخه کل بدنم هست فقط دستام نیست از موهام بگیر تا کف پام میخاره

پس دکترحتما باید تشخیص بده دکتر پوست برو

به دکتر داخلی که رفتم گفتم تونت میخونم چیزهای خطرناک میاره میترسم گفت من دکترم اگه تشخیص بدم جای نگرانی هست میفرستم به دکتر دیگه یا ازمایش سونو ولی لازم نیست ولی من همچنان چون خوب نشدم نگرانم استرس دارم

به دکتر داخلی که رفتم گفتم تونت میخونم چیزهای خطرناک میاره میترسم گفت من دکترم اگه تشخیص بدم جای نگر ...

پس خودت توجه کن بعد چکاری خارش میگیری یا بیشتر میشه میتونه از مواد ضدفونی یا ظرفشویی باشه ،یا حشره خونتون زده باشه یا ادویه یابه چیزای خوردنی 

درخواست دوستی پذیرفته نمی شود  باهم دیگه مهربون باشیم  
من یبار رفتیم پنیرک جمع کردیم از کوه دو روز بعدش اونجوری شدم

خب پس شاید موقع جمع کردن چیزی نیشت زده باشه یا بعضی گل و گیاه ها ممکنه به پوست نسازه

درخواست دوستی پذیرفته نمی شود  باهم دیگه مهربون باشیم