2777
2789
عنوان

خسته شدمممممم

60 بازدید | 8 پست

مادر پدرم از 24 ساعت شبانه روز 23 ساعتشو دارم بحث میکنن ..خستمممم حالم بدههه نمیتونم خودمو آروم کنم دیگه...18 سالمه آرزوی مرگ دارم ...این چ وضعیتیه ...خیلیییی نمیتونم ..آروم نمیشم اصلا ....خدااایا هیچ کدومشونم کنار نمیکشن خودشونو چ گناهی کردیم به دنیا اومدیم بخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخته اما باید صبر داشته باشید 

اما انتظار نداشته باشیم که بعد از این عالی باشیم 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

وایی میدونم سخته . برات آرامش ارزو میکنم. منم تجربه کردم واقعا حس خیلی خیلی بدیه😞

من یه پسرم. کارم شاد کردن دل  و خنداندن آدماست.💖💖 برام دعا کنین در این مسیر موفق بشم . 
سخته اما باید صبر داشته باشید  اما انتظار نداشته باشیم که بعد از این عالی باشیم

خستم کردن از بچگیم همین بوده حالم از خونمون بهم میخوره ی لحظه ام ارامش ندارم 

خستم کردن از بچگیم همین بوده حالم از خونمون بهم میخوره ی لحظه ام ارامش ندارم 

امیدوارم کنکور موفق بشید که از این به بعد آرامش داشته باشید فقط چقدر ناراحت کننده که راه خوشبختی جوان های ایرانی و رهایی از مشکلات کنکور هست چه میشه گفت فقط تلاش کنید انشاالله موفق باشید 5 صلوات 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین.