2777
2789
عنوان

فاحشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1739 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با کلمه ها بازی نکنین😅😅

اون زن فاحشه ست

اون مرد لاشی هست

اون دختر هم خنگ هست!!!!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

فرقی نداره، دوطرفه س. هم مرد هم زن

هر دو مدل خانم با عقل خودشون اینکارو میکنن. یکی اسم اجبار روش میذاره یکی اسم عشق که درواقع هوسه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سلام

حتی در مورد زنی که به ظاهر شغلش تن فروشی هست نباید قضاوت کرد. واقعیت را کی میدونه و  چه کسی تضمین میتونه بده که اگردر شرایط اون فرد بود مرتکب همچین اشتباه بزرگی نمیشد؟. تنها کاری که در این مواقع باید بکنیم اینه که خدارو شکر کنیم که مارو در همچین شرایطی قرار نداده. من کاری به کسانی که به خاطر زیاده خواهی و بلند پروازی به این کار کشیده شدن ندارم اما یک سری شاید به خاطر  بی توجهی ما ممکنه به این سمت و سو کشیده شده باشن. شاید چون کمکی از دستمون بر میومده و  انجام ندادیم. شاید چون میتونستیم کاری برای فردی جور کنیم و نکردیم. البته مردهای هوس بازی که فقط دنبال رابطه ساعتی هستن هم در این مسیله نقش موثری دارن و قطعا در گناهان این خانوم ها شریک هستند. چرا که اگر مردهای ما مرد بودن و حاضر به رابطه بلند مدت بودن مطمین باشید خیلی از اون خانوم ها هم مجبور نبودن تن به این ذلتی بدن که با روحیه زن هم سازگار نیست.

میگن آخرت آدما وقتی پروندشون را نگاه میکنند  گناهانی میبینند که هرگز انجام ندادن، سوال میکنند، جواب میاد این گناه اون کسانی هست که میتونستید بهشون کمک کنید تا مرتکب این گناهان نشوند و کمک نکردید. خدا کنه ما به محیط اطرافمون  اونقدر حساس  باشیم که همچین گناهانی به پای ما ننویسند. لااقل اگر کمک نمیکنیم ندانسته قضاوت نکنیم.

موفق باشید