بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه شما استثنا نیستی عزیزم مشکل داری باید حلش کنی با یه روانشناس صحبت کن اگه لازم باشه خودش میفرسته شما رو روانپزشک ممکنه تخیلات قوی یا تفکرات و ناراحتی های صبح تا شب باشه
ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
میترسم بهم قرص بدن که از قرص بدم میاد یعنی بخاطر حالم بده و توخودمم و همش فکرو خیال میکنم&nbs ...
ببین شما خواب میبینی یه چیزی داره آزارت میده سعی کن آروم باشی وقتی تفکرات منفی میاد سراغت سعی کن عوضش کنی مثلا بشمار یا جات رو و حالتت رو عوض کنی مثلا نشستی پاشو نماز اول وقت و قرآن خیلی کمکت میکنه همیشه یاد خدا آروم میکنه آدم رو شب یه فنجان گلاب رو گرم کن جرعه جرعه بخور البته اگه باردار نیستی دم کرده گل گاو زبان و سنبل الطیب البته کم مثلا هفته ای دو بار تا سه بار کمک میکنه آروم بشی قبل خواب چهار قل آیت الکرسی بخون با خودت دایم ذکر لا حول ... رو تکرار کن انشالله بهتر میشی در ضمن روانشناس دارو نمیده گلم
ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
من نشسته اینا نه همون موقع درازمیکشم بخابم میاد باهام حرف میزنه یه جوری کنترلم میکنه نمیزاره فکرمو عوض کنم و مجبورم جوابشو بدم و اونم تند تند یا سوال میپرسه یا چرت و پرت میگه
من ازمیان تمام نداشتن ها🤚تورادارم.....همین کافیست برایه یک عمر😍برایه یک زندگی😘