2777
2789
عنوان

صدا میشنوم

135 بازدید | 13 پست

شبا میام بخابم چشامو میبندم توذهنم یکی باهام صحبت میکنه اروم هم صحبت نمیکنه تند تند صحبت میکنه چرا اینجوری شدم من؟؟

من ازمیان تمام نداشتن ها🤚تورادارم.....همین کافیست برایه یک عمر😍برایه یک زندگی😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سابقه خانوادگی چنین چیزی نداری؟

وقتی چشام به خواب گرم میشه شروع میکنه به صحبت کردن 🥴حالم میپریه و ازیه  چیزایه مضخرف صحبت میکنه

نه فک کنم من استثناییم

نه شما استثنا نیستی عزیزم مشکل داری باید حلش کنی با یه روانشناس صحبت کن اگه لازم باشه خودش میفرسته شما رو روانپزشک ممکنه تخیلات قوی یا تفکرات و ناراحتی های صبح تا شب باشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نه شما استثنا نیستی عزیزم مشکل داری باید حلش کنی با یه روانشناس صحبت کن اگه لازم باشه خودش میفرسته ش ...

ای وای 

ای وای

چرا؟شما سرت درد میکنه یا دور از جون مریض میشی دکتر نمیری؟حالا روح و روانت به دلیلی آزرده شده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چرا؟شما سرت درد میکنه یا دور از جون مریض میشی دکتر نمیری؟حالا روح و روانت به دلیلی آزرده شده

میترسم بهم قرص بدن که از قرص بدم میاد 

یعنی بخاطر حالم بده و توخودمم و همش فکرو خیال میکنم 

توناخوداگاهام میاد باهام حرف میزنه

میترسم بهم قرص بدن که از قرص بدم میاد  یعنی بخاطر حالم بده و توخودمم و همش فکرو خیال میکنم&nbs ...

ببین شما خواب میبینی یه چیزی داره آزارت میده سعی کن آروم باشی وقتی تفکرات منفی میاد سراغت سعی کن عوضش کنی مثلا بشمار یا جات رو و حالتت رو عوض کنی مثلا نشستی پاشو نماز اول وقت و قرآن خیلی کمکت میکنه همیشه یاد خدا آروم میکنه آدم رو شب یه فنجان گلاب رو گرم کن جرعه جرعه بخور البته اگه باردار نیستی دم کرده گل گاو زبان و سنبل الطیب البته کم مثلا هفته ای دو بار تا سه بار کمک میکنه آروم بشی قبل خواب چهار قل آیت الکرسی بخون با خودت دایم ذکر لا حول ... رو تکرار کن انشالله بهتر میشی در ضمن روانشناس دارو نمیده گلم

ببین شما خواب میبینی یه چیزی داره آزارت میده سعی کن آروم باشی وقتی تفکرات منفی میاد سراغت سعی کن عوض ...

من نشسته اینا نه همون موقع درازمیکشم بخابم میاد باهام حرف میزنه یه جوری کنترلم میکنه نمیزاره فکرمو عوض کنم و مجبورم جوابشو بدم و اونم تند تند یا سوال میپرسه یا چرت و پرت میگه 

ببین شما خواب میبینی یه چیزی داره آزارت میده سعی کن آروم باشی وقتی تفکرات منفی میاد سراغت سعی کن عوض ...

اخه وقتی که میخابم توخواب عمیق میفتم خواب نمیبینم همون لحظه چشامو میبندم بعد یک دقیقش صحبت میکنه

من نشسته اینا نه همون موقع درازمیکشم بخابم میاد باهام حرف میزنه یه جوری کنترلم میکنه نمیزاره فکرمو ع ...

با یه روانشناس صحبت کن سریعتر 

قبل از اینکه مشکلت حادتر بشه

با یه روانشناس صحبت کن سریعتر  قبل از اینکه مشکلت حادتر بشه

چه بلایی سرم آوردن ای خداااا 

با یه روانشناس صحبت کن سریعتر  قبل از اینکه مشکلت حادتر بشه

باشه حتما میرم  باید یه روانشناس خوب پیدا کنم