سلام بچه ها میخواستم یه موضوعی رو باشماها مطرح کنم اینم اینه که امیدوارم زندگیتون با همسرتون طولانی باشه کنار هم باشید تا پیری ولی یه چیزی که الان من دیدم برای یکی از دوستام اتفاق افتاده اینه که همسرش فوت شد وبا وجود فرزند اختیار تمامی اموالش افتاده با خانواده شوهر درصورتی که هر چی داشتن تو زندگی باهم بدست اوردن و خانواده همسرش حق خودشون میدونن از مال پسرشون بردارن ومتاسفانه تو قانون ما خیلی در حق زن اجحاف میشه 😔خلاصه همیشه دور اندیش باشید.
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
قانون های که در مورد زنان وجوده بسیار مزخرفه نمیدونم چرا یه عده میان میگن مهریه چیه؟ حق طلاق برای باید زن بگیره یا هزار تا مورد دیگه که توزندگی باهاش مواجه میسی میبینی هیچ حقی نداشتی خودتون باید حقتون رو بگیرین قبل از اینکه با این قانون های مرد سالارانه روبه رو بشید