2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

91 بازدید | 10 پست

ی یارو هس، استاد دانشگامونه البته دانشکده خودم نه و اینکه بگم درسمو تموم کردم اما این ول کن نیست..از من 20 سال بزرگتره خاکتوسرش 😶😐هر کار میکنم بیخیال نمیشه حرومزاده ،چیکار کنم از همه جا هم بلاکه اما بازم زنگ میزنه.. میترسم منو پیدا کنه بلایی سرم بیاره از حسودی و اینکه میدونه من کسی دیگرو دوست دارم اما بازم ول کن نیست.. چیکار کنم نظرتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب جرم مزاحمت شکایت کن..بعدش تعهد بده که دیگه سمتت پیدا نشه

نمیدونم آخه دوست ندارم خونوادم یک درصد بفهمن که یک پیرمرد دنبالمه آخه دو دهه فرق داریم باهم، بعدشم آشنا شدنمون هم داستان داشته وگرن من همچین اشغالایی ب زندگیم راه نمیدم 

چجوری استاد ی دانشکده دیگه شماره ایناتو داره؟😕

این اول تو گروه دانشگاه با پیوی فیک تبلیغ موسسه ‌‌ش رو می‌کرد.. بعد من بهش پیام دادم برای تدریس، بعد دیگ هی گفت ازت خوشم میاد و این حرفا خلاصه که کلاََ هم دو سه بار منو دیده که هر دوبار هم یکبارش که دانشگاه 😐

این اول تو گروه دانشگاه با پیوی فیک تبلیغ موسسه ‌‌ش رو می‌کرد.. بعد من بهش پیام دادم برای تدریس، بعد ...

پس هوله...ولش کن یه مدت هی زنگ بزنه خسته میشه.منم یکیو داشتم از هرجا بلاکش میکردم با ی پیج فیک دیگه میومد پی ویم.اگه نگرانی ک ادرس اینا ازت داشته باشه چند وقت تنهایی جایی نرو.از سرش میوفته

جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو  واضح ببینم
پس هوله...ولش کن یه مدت هی زنگ بزنه خسته میشه.منم یکیو داشتم از هرجا بلاکش میکردم با ی پیج فیک دیگه ...

دقیقا دو ساله که آویزونمه، جالب اینجاست بعد ازینکه یهویی بهم گفت عاشقتم و پیشنهاد ازدواج داد، گفتم تو ب من نمیخوری و کلی چیز میز بارش کردم. اما هی منو تحقیر میکرد که من استاد دانشگام تو... نمیدونم عزیزم آخه معرکه اینجاست که رفته به همکلاسیم هم پیام داده که بهش بگید فلان، یعنی چی این کارا آخه واقعا درک نمیکنم 

دقیقا دو ساله که آویزونمه، جالب اینجاست بعد ازینکه یهویی بهم گفت عاشقتم و پیشنهاد ازدواج داد، گفتم ت ...

وا چ مسخره

چی بگم والا...میخوای با یه مرد مورد اعتمادت راجبش حرف بزن یا خودتو جای مرد جا بزن براش شاخو شونه بکش😂🤫

جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو  واضح ببینم
وا چ مسخره چی بگم والا...میخوای با یه مرد مورد اعتمادت راجبش حرف بزن یا خودتو جای مرد جا بزن براش ش ...

مرد از کجا بیارم.... این خودش پیرمرده ب نسبت من ،هر کسیو هم بیارم ازین بچه تره، چطوری میخواد بترسه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣آدم معروفی هم هس تقریبن اما نمیدونم چرا انقد کله خراب بازی درمیاره 😐چرا یک درصد فکر نمیکنه ک ابروش ممکنه بره، استاد دانشگاهه بالخره نویسنده کتاب، مدرس ☹️اسمشو بزنی زرت میاد. خیلی هم روانیه البته همش قبلاََ تهدیدم می‌کرد به اسید و این چیزا، آبرو،... بعد دید بی تفاوتم.. رفت سراغ همکلاسیم گفت خانم فلانی لزبینه؟ دارم کفری میشم 🙁آخه خوشگل خوشگل هم نیستم چرا انقد آویزونه مردک ملعون..