2777
2789
عنوان

خیلی چاق شدم

203 بازدید | 17 پست

دارم افسرده میشم ن انگیزه ای دارم نه حوصله ورزش و رژیم چنبار امتحان کردم باقرص و این این چیزا جواب نگرفتم جاریام خیلی خوش اندامم من انقد چاقم دلم نمیخاد حتی عکس بگیرم یا جایی برم مهمونی 

منممممم

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

منم با اینکه خارج از کشورم اصلا اعتماد بنفس اینو ندارم با خانواده همسرم تصویری بحرفم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی از خودم بدم میاد از کمد لباسام مانتوهام عکسام بیرون رفتنام ....

اینم اضافه کن از سایز لباس L🙄

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
😭😭😭😭😭😭😭

این قرص خانگی من یکبار چندروز امتحانش کردم ولی نشد ادامه اش بدم یکم متوجه شدم اشتهام کم شده ،میخوام دوباره ازش درست کنم واستفاده کنم ببینم چی میشه شما هم امتحان کن توی گوگل سرچ کن قرص لاغری خانگی .من انشاءالله از هفته اینده درستش میکنم این هفته نمیتونم 

قدم فک کنم ۱۶۹ وزنم ۱۰۰

باورکن اراده کنی کم میشه.. بعد ازدواجم با قد ۱۵۵ ، ۸۰ کیلو شدم.

الان رسیدم به ۶۵

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

بچه ها لطفا یکبار این قرص لاغری خانگی همتون امتحان کنید من همش ۳ یا ۴ روز مصرفش کردم متوجه شدم اشتهام یکم فرق کردمن دوباره از هفته دیگه درستش میکنم شما هم درستش کنید انشاءالله هممون لاغر بشیم