2777
2789
عنوان

وای خدایا نه

1508 بازدید | 55 پست

امروز از محل کار اومدنی بوی بنزین حالمو بد کرد من همیشه از بوی بنزین خوشم میومد یاد دوران بارداری دخترم افتادم گفت آه چه دورانی بود بعد واسه تفریح و شادی یه بی بی چک زدم آخه دو روز از موعد م گذشته گفتم شاید این ماه استرس زیاد داشتم دیدم مثبت شد پاهام سست شده ظهری رفتم آزمایش دادم ممثبت ه ۴۱ بتا برگه پزشک قانونی رو نشونش دادم چهاردهم ماه قبل ۲ بود و منفی گفت شاید کمتر از ده روز از لقاح گذشته بود چی کار کنم چه خاکی به سر کنم من طلاق گرفتم به هیچ کس جرات ندارم بگم مامانم پیله کرده کجا رفتی چی شده ناراحتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگ برا طلاق اول ازمایش نمیگیرن 

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد