_setiwbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 499 عنوان قرار 😈😈😈 149 بازدید | 23 پست خانوم خوشگلا من فردا با یکی از دوستام قرار دارم و میخوام واسه اولین بار ببینمش به نظرتون خودم حساب کنم یا بزارم خودش حساب کنه ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷 1400/05/03 | 01:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_setiwbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 499 چی رو حساب کنی ؟ مثلا اگه رفتیم کافه یا رستوران من حساب کنم ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷
_setiwbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 499 خودت منم دوس دارم خودم حساب کنم خیلی خوبه ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷
nazaninnamm عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 3812 مثلا اگه رفتیم کافه یا رستوران من حساب کنم اون حساب کنه :))))
ghazal6789 عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 886 کی قرار گذاشته؟همون حساب کنه شاید فردا رفتی تو گفتی حساب میکنم اون گفت حساب میکنم و... و بعد آبرو ریزی شد😅
_setiwbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 499 دونگی روم نمیشه بگم دونگی ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷
_setiwbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 499 کی قرار گذاشته؟ همون حساب کنه شاید فردا رفتی تو گفتی حساب میکنم اون گفت حساب میکنم و... و ... از همین میترسم 😂😂😂😂 ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷
_setiwbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 499 اون حساب کنه 😂😂😂 ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷
ghazal6789 عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 886 از همین میترسم 😂😂😂😂 برید سه بار اصرار کن بعد دیدی بالا گرفت کوتاه بیا😅
_setiwbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 499 نرو سمیه نرو سر قرار نه دستمو ول کن باید برم😂😔 ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷