2777
2789
عنوان

رفتار با مادرشوهر بد

222 بازدید | 11 پست

سلام دوستان میشه بگید چطور با مادرشوهر رفتار کنم که خوب باشه آخه خیلی بدی میکنه در حقم تا به شوهرم میگم طرف اونو میگیره 

آخه من چیکار کنم از دست این زخم زبون های مادرشوهرم

داره زندگیمو بهم میزنع لعنتی 

منم خیلی دوست دارم باهاش خوب باشم اما تا یکم خوبی میکنم سو استفاده می‌کنه بی جنبه  

تو نون بنداز تو دریا...ماهی ندونه ...خداکنه میدونه ...♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لازم نیسس خوبی کنی

سرسنگین باش 

عین خودش رفتارکن

پیش شوهرت فقط زبون بازی کن بهش

بعدشم دیگه غرشو به شوهرت نزن

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
زیاد اونجا نرو

آخه نامزدم 

راهمون هم دوره وقتی میرم خونشون باید یکی دو هفته بمونم چون راه دوره 

واقعا داره عذابم میده اینقدر حرص خوردم پنج کیلو کم کردم😭😭

مثلا چی میگه بهت؟؟

مثلا گوشیم شکسته بود هی به شوهرم می‌گفت وسلیه خریدن زود میشه نگه داشتنش مهمه آدم باید بتونه وسیله هاشو خوب نگه داره 

یا یه بار داشت پتو میشست تو تراس من نفهمیده بودم الکی به شوهرم گفته بود ریحانه دید دارم پتو میشورم خودشو زد به اون راه نیومد کمک ....

یه بار به همه فامیل گفت من از عروس شانس نیاوردم 

آخه نمی‌دونم من چه بدی در حقش کردم که اینقدر عذاب میده منو خدا ازش نگذره

لازم نیسس خوبی کنی سرسنگین باش  عین خودش رفتارکن پیش شوهرت فقط زبون بازی کن بهش بعدشم دیگه ...

درست میگی شما 

اما این دفعه رفتم مراسم سالگرد پدربررگ شوهرم سرسنگین رفتار کردم رفته بود به شوهرم گفته بود خانومت ابرو مارو برد مارؤ اصن تحویل نگرفت شوهرمم اومد با من دعوا و بحث که چرا سرسنگین بودی 🙁همچین شوهرمو داغ می‌کنه که نگم براتون 

درست میگی شما  اما این دفعه رفتم مراسم سالگرد پدربررگ شوهرم سرسنگین رفتار کردم رفته بود به شوه ...

نه دیگه جلو جمغ خوب باش دیگه

پشت سر تک بودنی رو نده

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
نه دیگه جلو جمغ خوب باش دیگه پشت سر تک بودنی رو نده

هر کاری کنم میره. میزاره کف دست شوهرم با پیاز داغ فراوان

یه دفعه به شوهرم یاد داده بود که مقدار حقوقت رو به زنت نگو زیاد خرج میکنم 😬😬😬حالا منم یه آدم ملاحظه گر و قانع...😬😬

هر کاری کنم میره. میزاره کف دست شوهرم با پیاز داغ فراوان یه دفعه به شوهرم یاد داده بود که مقدار حقو ...

چی بگم

بی تفاوت باش

[QUOTE=200322227]چی بگم بی تفاوت باش[/Q سخته بی تفاوت بودن 😢

خداییش قاصرم