2777
2789
عنوان

Doordaneh

92 بازدید | 0 پست

عزیزم۱. من از ایات حجاب حرف زدم شما ایه ای غیر ایه ی حجاب میارید۲.من مخالفت با حجاب نکردم .حجاب دستور قرانه(حالا با هر حد و حدودی که مشخص نیست از نظر من از نظر شما مشخصه مثلا ایت الله بروجردی ملا احمدنراقی مقدس اردبیلی  هم نظرشون با شما فرق داشته که گفتن وجوب پوشش مو اثبات نمیشه از قران!اختلاف نظر طبیعیه😉 ) من از منظر استدلال و فلسفه پوشش گفتم که چنین چیزی نیست که حجاب زنهای مسلمان به خاطر به گناه نیفتادن مردها باشه و از ایات قران همچین برداشتی نمیشه.کسیم نتونست ایه ای بیاره که خلاف حرف منو ثابت کنه🙂سه تا ایه واسه حجاب داریم ۵۳ احزاب که حکم پرده نشینی زنای پیامبره و فقط راجب زنای پیعمبر ولاغیر!چون زنای پیامبر احکام متفاونی داشتند.ایه ۵۹ احزاب که در شرایطی نازل شد که مردا مزاحمت برای زنا ایجاد میکردن و توجیهشون این بود فکردیم کنیز هستن!ایه ی ۵۹ احزاب نازل شد!و به زنان مردان مومن بگو اون روسری که پشتشون مینداختن بیارن جلو که برای اونا بهتره شناخته میشن اذیت نمیشن !پس حرفی از به گناه نیفتادن مردا نیست و دستور جهت حفظ خود زنها و شناخته شدنشونه!(حالا کاری به اختلاف علما سر این ایه نداریم که بین مسلم و مومن فرق هست طبق خوده قران که میگه بگویید اسلام اوردیم نه اینکه ایمان اوردیم !و اینجا از مومن گفته شده نه مسلمان .یا حد و حدود رعایت این پوشش چیه چون حکم پوشش مو و سر استنباط نمیشد ازین ایات و فقها میگفتن پوشش سر و مو واجب نیست تا کی؟تا قرن هشتم شهید ثانی اولین بار گفت پوشش مو واجبه یعنی ۷۵۰ سال بعد اومدن اسلام و بعد اون دیگه همه اومدن متفق القول شدن!  اینا اختلاف علماس به من چه😁)ایه بعدی سوره نور که میگه زینت هاتونو جز اونی که اشکارا نشون ندین .پس حجاب بر زن مسلمان مومن واجبه ولی حق الله نه حق الناس .@doordaneh