zaynab77 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 عنوان درد دل 68 بازدید | 6 پست بچها ی مشکلی برام پیش اومده میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستیدبهم بگید یا لایکم کنید منم براتون بفرستمباردارم خیلی حالم بده مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 1400/05/02 | 23:19 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91721 ای خواهر کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
zaynab77 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 ای خواهر 😭دلم گرفته هیچ کسم درکم نمیکنه مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...
مووووج عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 1853 اللهم صل علی محمد و ال محمد...انشالله بسلامتی نی نیت دنیا بیاد عزیزم
zaynab77 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 اللهم صل علی محمد و ال محمد...انشالله بسلامتی نی نیت دنیا بیاد عزیزم مرسی عزیزم ایشالله ک حاجت دلت برسی مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...
قربی عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 2071 😭 دلم گرفته هیچ کسم درکم نمیکنه توکلت علی الله 💖مَن لی غَیرُک حسین (ع) 💖
zaynab77 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 بغض کردم نمیخوام گریه کنم بچم چ گناهی کرده ک من دلم گرفته مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...