2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 30 پست

آره میگن بکارت وجود نداره 

اما دلیلش این نیست که دخترا یا پسرا قبل ازدواج رابطه داشته باشن 

به نظرم این خیلی مسخرس که دختر قبل ازدواج اینکارو نکنه اونارو نکنه که پردش آسیب نبینه که مبادا موقع ازدواج بگن دخترت رابطه داشته... 

واقعا که دخترا انقد باید استرس بکشن درحالی که بی گناهن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خود دکترایی که تخصص زنان دارن هم میدونن چیزی به نام بکارت وجود نداره اما این روش برای درامد هست

عجب ادمایین حتی بعضیا پول میدن که بدوزن براشون ،مردم از جهل درآمد ها که ندارن !

♡︎ 

مادر دوست من موقع ازدواج بکارتش طوری بوده که خون اصلا نداشته...همسرش بخاطر این قضیه به خانوم شک میکنه و طلاق میگیرن و خانوم ازدواج مجدد میکنن و دوست من میشن دخترشون 

دوست من هم بخاطر این تجربه مادر به همسرش میگه باید بریم معاینه دکتر تایید کنه...شوهرش اول قبول نمیکنه و دوستم زیاد گیر داد بهش که بیا بریم 

بعد دوستم میگفت منم مثل مامانم خونریزی نداشتم و شوهره بیشعورش گفته اگه پزشک بهت گواهی نمیداد واقعا نمیتونستم با زندگی باهات کنار بیام 

مرسی انسان باشعور از مطرح کردن این مسئله 

دوستانی که میگن پس اون خون چیه اون لبه ها که به اصطلاح پرده نامیده میشن عروق خونی هستند که در صورت فشار بیش از حد و آماده نبودن زن خون ازش میاد ولی کسانی که آماده میشن خونی ازشون بیرون نمیاد .. هیچ گوهی عدم بکارتی هم صادر نشده و نمیتونه بشه چون هایمن مثل اثر انگشت در هر شخص متفاوته و متخصص هیچوقت این موضوع رو نخواهد فهمید اگر دقت کرده باشید میگن وقتی تجاوز انجام میشه تا ۴۸ ساعت فرصت دارید برید پزشکی قانونی اونم نه بخاطر پرده بخاطر مایعی که از بدن مرد توی زن مونده باشه و از طریق اون ثابت میکنن کی این عمل رو مرتکب شده . موفق باشید .

من یکم پیس دو دقیقه سوار دوچرخه شدم‌...بعدش احساس خیسی داشتم اما خون نیومد...آیا آسیب دیدم ؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

بخاطر همین دوختن ها خیلی از دخترا مجاری ادرارشون بسته شد خیلی ها دچار مشکلاتی شدن توی این ناحیه و اینکه من خودم به شخصه افرادی رو دیدم که رابطه جنسی داشتن اما وقتی رفتن دکتر و دکتر ازشون سوال کرده رابطه داشتی گفتن نه و دکتر توی اون ورقه گفته که اینا رابطه نداشتن من دوستم سر این موضوع دوبار رفت یک بارشو گفت داشته و دکتر بهش گفته بکارت نداره بار دوم پیش کسه دیگه ای رفته و گفته که نداشته و دکتر گفته هیچ مشکلی نداری